Pepperkakehus!
Day 133

Hei! I dag har vi (rettere sagt: mamma) laget pepperkakehus! Vi har ikke pyntet ennå, men vi skal sikkert det i morgen eller noe sånt. I dag på skolen var det julegudstjeneste, og det gikk veldig bra! (♥) Mye gøyere med gudtjenester når vi arrangerer det... Ellers så vi Schindlers Liste på skolen... vet ikke helt hva jeg synes om den. Den var litt skummel, ekkel og trist samtidig. Og litt morsom, til og med! I morgen starter volleyballturneringen for ungdomsskolen... gruer meg litt, siden jeg er ikke noe flink i volleyball, hehe! Uansett, denne måneden har jeg prøvd å tjene litt penger, så jeg har gått rundt i nabolaget og solgt julehefter. Begynte med 50 julehefter, og hvis jeg greide å selge alle, kunne jeg få litt penger... (♥) Og etter 3 dager selging, har jeg endelig solgt alle! Nå kan jeg legge meg med god samvittighet, hihi! (♥)

Har du laget pepperkakehus i år?
Har du sett Schindlers Liste?

Edit: Dette er den 200. innlegget mitt på denne bloggen! Wiii! (♥)

    Postet: 18.12.2012
  • Klokken: 21:18
  • Kategori: Hverdag
  • Kommentarer: 2
  • Copyright ©
POSTET AV:  Eirin
18.12.2012   22:11
Gratulerer med 200 blogginnlegg!!! ❤ Pepperkakehuset så fint ut, og jeg håper volleyball-turneringen går bra! Du kan umulig være mer elendig enn meg i det ballspillet, så set kan du trøste deg med! Hihi! ❤ lykke til, og superstemningsfulle bilder!
POSTET AV:  Marte
18.12.2012   22:34
Utrolig koselig med pepperkakehus :DVil du si noe om "Pepperkakehus!" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits