Mitt 2012


I januar "pusset" jeg opp rommet mitt, tegnet masse, var mye med kaninen min og tok ganske mange bilder! Jeg begynte også å lese blogger, for det meste mote blogger...

I februar begynte jeg å bli litt interessert i foto. Jeg bruke et lite digitalt kamera som jeg fikk til bursdagen min i 2010. I februar gikk jeg på tur med mamma og snakket om sommerplaner, spiste god desert, ble inspirert av DIY blogger, og tok bilder i parken.

I mars holdt meg og venninnen min på med neglelakk mønstre ganske mye, jeg var med en annen venninne på "hytten" hennes, og der tok vi VELDIG mange bilder, og jeg ble mer og mer opptatt av interiør.

I april var jeg hos besteforeldrene mine der det var masse snø, vi var på en gård der jeg ble "bestevenn" med en påskekylling, jeg hadde tenkt å male en av veggene på rommet mitt, og den måneden likte jeg veldig godt vintage ting.

I mai var klassen min med på "Opptur", vi gikk over 3 fjell..., og jeg tok veldig, veldig mange bilder. Det var da jeg begynte å ønske meg speilrefleks skikkelig mye.

I juni var jeg i skogen og tok bilder med Jorna, var med kaninen min i hagen vår nesten hver dag, og det ble sommerferie! I juni startet jeg også bloggen min, rett etter sommerferien startet.

I juli var vi på besøk hos besteforeldrene mine, var på gården og ble "forelsket" i kattunger. Vi hadde årets sommerferie i Frankrike, der det var ca. 40 grader!

I august ble endelig ønsket mitt oppfylt, og jeg kjøpte mitt første speilreflekskamera, Canon EOS 600D! Jeg begynte å redigere bildene mine på bloggen, og jeg tok bilder hver eneste dag. Jeg hadde bursdag, og hadde besøk av bestevennen min fra England.

I september fikk jeg sansen for cupcakes. Jeg prøvde meg frem med instillingene på kameraet, hadde photoshoot i skogen, og gikk på tur i familien på en fantastisk høstdag!

I oktober var jeg på den kjempe fine fotoutstillingen til Anette, tok bilder av Jorna og av solnedganger. På slutten av måneden var jeg på korpstur.

I november tok jeg bilder av månen, hadde arbeidsuke, og så verdens beste film; Twilight - Breaking Dawn Pt. 2! Jeg tok masse bilder med stativet mitt!

I desember fikk jeg endelig tatt noen ordentlige bilder av kaninen min. Jeg vant også en fotokonkurranse (♥♥♥♥♥), og tok bilder av fyrverkeri på nyttårsaften!
-----------

Jeg hadde et veldig fint år (men det kunne blitt bedre, haha...)! Jeg har mange nyttårsforsetter til det nye året, og jeg håper at det blir mye bedre! (♥) Jeg ønsker også dere et kjempe fint nyttår! (♥)

Hva synes du om dette innlegget?

    Postet: 07.01.2013
  • Klokken: 16:55
  • Kategori: Annika
  • Kommentarer: 3
  • Copyright ©
POSTET AV:  Julia
07.01.2013   18:00
Bra innlegg! Jeg ser virkelig hvor mye du har forbedret deg innen foto i 2012, WOW sier jeg bare!
POSTET AV:  Mathilde - du får tilbake
08.01.2013   09:05
nydeligt!!
POSTET AV:  Jorna
08.01.2013   19:44
Du har forbedret deg sykt i fotografering! Du er kjempeflink nå! Og tusen takk for alt vi er gjort sammen med 2012.<3Vil du si noe om "Mitt 2012" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits