Catching up


Hei! Nå er det lenge siden jeg har blogget ordentlig, så nå kommer jeg med en oppsummering fra den siste uken!
På tirsdag 1. januar knuste vi pepperkakehuset, og den er allerde oppspist! (Day 147)

På onsdag tok jeg og Jorna bilder i ca. hele dag. Jeg tok 300-400 bilder den dagen, så dere får helt sikkert se! (Day 148)

På torsdag var det første skoledag. Vi hadde en helt vanlig dag, hehe. Etter skolen, før det ble mørkt, gikk jeg og lillesøsteren min ut og tok bilder. (Day 149)

På fredag var jeg alene hjemme i begynnelsen av kvelden. Jeg var på mobilen (Instagram) for det meste, men jeg ryddet også! (Day 150)

På lørdag gikk jeg på en liten tur ned til postkassen, og jeg hadde fått close-up filteret jeg vant i en TWS konkuranse! Tusen takk til dere i TWS! (♥) Etter det kjørte vi rundt hele byen på jakt etter en regnjakke til lillesøsteren min... (Day 151)

På søndag var vi på tur ved en gammel stavkirke. Det regnet litt, men jeg fikk tatt mange bilder, som dere skal få se snart! (Day 152)

På mandag var det en lang skoledag (har sikkert skrevet dette tusen ganger før...), vi hadde stryketrening i gymmen... og så var jeg på kajakk trening. (Day 153)

I dag når jeg våknet hadde jeg så sykt gangsperr i armene på grunn av gymmen i går... I tillegg var jeg evig trøtt, og når jeg sto opp fra sengen ble jeg veldig svimmel og besvimte... hehe! Jeg falt rett i bosset på rommet mitt... haha, men det gikk bra. Ellers har jeg vært på skolen, gjort lekser og det vanlige. (Day 154)

Hva har du gjort i dag?

    Postet: 08.01.2013
  • Klokken: 16:59
  • Kategori: Hverdag
  • Kommentarer: 0
  • Copyright ©Vil du si noe om "Catching up" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits