Søndag er dønndagI dag erdet da søndag igjen. Og ukens verste dag, mandag, i morgen... Det er leit å tenke på... Men det er bare å tenke posetiv, så går det bedre! (♥) I dag har jeg hatt en litt lat dag, men jeg har vært ute og tatt noen selvportrett! Det var kaldt, vått, og det blåste veldig, og jeg tok til og med av meg jakken (ikke på de bildene over)! Jeg ble ganske fornøyd med redigeringen også. (♥) Ellers hadde vi besøk, mamma lagde skillingsboller, og vi nøt vår siste (tror vi) skøytetur på isen utenfor huset. Det regnet litt, så det var noen centimeter vann over hele isen, hihi! Resultatet var klissvåte sokker! Jeg har vært litt avhengig av mobilen i dag... Instagram in my heart! (♥) Jeg heter annikalouisa der, hvis du lurte (jeg har privat bruker, men pleier som oftest og godkjenne). Over til et nytt tema, hihi! Jeg synes at jeg blogger for det meste om det samme, så jeg lurer på om dere kan kanskje foreslå noe? Noe som er interessant og noe dere har lyst å se på bloggen min. (♥) Kanskje jeg kan begynne med ukens spørsmål, månedens bilde elns.? Jeg håper at dere har noe på hjertet! (♥)

Hva synes du om bildene?
Noen forslag til hva jeg kan blogge om?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 18-55 mm // 174/365 days

    Postet: 27.01.2013
  • Klokken: 18:26
  • Kategori: Hverdag
  • Kommentarer: 1
  • Copyright ©
POSTET AV:  Mamma
28.01.2013   15:01
Nydelige bilder!! Hva med å være med på en utfordring? Og så kan du blogge om det du lager, og kanskje litt mer om skolen og hobbiene dine?

Klem :-)Vil du si noe om "Søndag er dønndag" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits