3 fine blogger #1

Jeg skal begynne med noe litt nytt her på bloggen min. Jeg slettet de andre blogganbefalingene mine, og tenkte at jeg skulle gjøre det på en litt annen måte. (♥) Jeg har laget en ny kategori som heter "3 fine blogger", og jeg kommer til å anbefale 3 fotoblogger som jeg leser. (♥)


Den første bloggen er Marte sin blogg. Jeg har lest denne bloggen en god stund nå. Hun fotograferer med kameraet Canon EOS 500D, og hun er utrolig flink til å både ta bilder og å redigere bilder. Hun har også et fint, lyst og ryddig design. Jeg anbefaler deg veldig å titte innom denne fine bloggen. (♥)

Den andre bloggen er Sofie sin blogg. Hun er faktisk en av grunnene til at jeg begynte å blogge, og å begynne med fotografering. Hun er veldig flink, både bak og foran kameraet. Hun har nettopp vært på ferie i Karibien, så nå har hun mange nye og fine bilder. Du får lyst til å bla i arkivet hennes for å se alt hun har lagt ut (og det har jeg faktisk gjort, hihi). Hvis du leter etter en fin fotoblogg, anbefaler jeg virkelig Sofie sin! (♥)

Den siste bloggen er Julia sin blogg. Hun har en utrolig fin blogg, som er en av de bloggene som gir meg mest inspirasjon. Hun har til og med samme kamera som meg! (♥) Hun har et utrolig fint design, tar kjempe fine bilder, og er også veldig flink til å redigere bilder. Hun virker som en veldig hyggelig jente. (♥) Jeg vedder på at hun blir glad om du klikker deg inn på bloggen hennes! (♥)

Hva synes du om dette?
Leser du noen av disse bloggene?

    Postet: 29.01.2013
  • Klokken: 16:12
  • Kategori: 3 fine blogger
  • Kommentarer: 4
  • Copyright ©
POSTET AV:  Jorna
29.01.2013   17:22
Jeg leser også alle de bloggene! Og de er kjempefine! Kommer du til og legge ut "3 fine blogger" hver uke, måned elns?
POSTET AV:  Sofie - Photography
03.02.2013   19:42
men åh, tusen takk <3
POSTET AV:  Svartfoto-foto & hverdag
04.02.2013   20:39
leser noen de fine ja <3 håper du tar med meg ei gang
POSTET AV:  Julia
16.03.2013   11:42
Åhh, tusen takk! Nå ble jeg glad :DVil du si noe om "3 fine blogger #1" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits