Spotant


Hei! I dag hadde vi planleggingsdag, så... ingen skole! Ingvild og jeg sto opp klokken 7, og klokken 8 løp vi rundt vannet. Yey! (♥) Jeg var veldig sliten etter det, etter som jeg la meg ganske sent i går kveld. Etter joggeturen spiste jeg frokost og drakk kakao, nam! (♥) Så gikk jeg bort til Ingvild og da tok vi litt bilder, som dere ser over. Vi ble litt lei etter hvert, så vi lagde eggedosis, hihi! Og da bare slappet vi av litt, helt til vi tenkte at vi skulle ta buss og bybane inn til byen. Bussen skulle gå om 2 minutter, så da kan du gjette at vi ble litt stresset! Vi rakk faktisk bussen da, hihi. (♥) Vi var i byen i nesten hele dag, og klokken 5 bestemte vi oss for å dra hjem til Ingvild igjen. Jeg fikk kjøpt meg litt, blant annet ansiktsmaske fra Lush. Dere som følger meg på Instagram, så sikkert det, haha! (♥) Men nå er jeg hos Ingvild, og jeg skal overnatte hos henne, wii! Ganske lenge siden sist. Forresten, det var så sykt fint vær i dag! Det var kaldt, men sooool. (♥) Jeg fikk utrolig mye vårfølelse! Ok... nå har jeg skrevet litt mye, så... god natt søte blogglesere! (♥) (Det kan hende det kommer et innlegg til i kveld...)

Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildene?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 179/365 days

    Postet: 01.02.2013
  • Klokken: 23:56
  • Kategori: Hverdag
  • Kommentarer: 2
  • Copyright ©
POSTET AV:  aurora
02.02.2013   14:10
så utrolig mange flotte bilder! også så heldig du er som hadde planleggingsdag : D i dag har jeg foreløpig bare vært på pc'en, men skal kose meg masse i kveld!
POSTET AV:  Julia
08.02.2013   15:32
Flotte bilder slik aurora allerede sa ♥ Hørtes ut som om du har hatt en fin dag!Vil du si noe om "Spotant" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits