Mess

Wii! Ferdig med matte prøven! Jeg synes at det gikk veldig bra, hihi! Nå slipper jeg å bruke dagen lang på å øve... og i dag vasket jeg heller kaninburet. Ekkelt, men godt å få det gjort! Men nå er det På Flukt jeg gruer meg til! I går fikk vi vite hva vi skal hete på rollespillet, og vi kunne velge selv. Jeg valgte å være 10 år gamle Lotr (Lord of the Rings! Hahahaha (♥))! Det jeg bekymrer meg aller mest til er å nesten ikke spise noen ting! Jeg greier meg ikke uten mat... absolutt ikke. Jeg kommer til og lage noen tidsinnstilte innlegg til dere når jeg er vekke! (♥) Men nå må jeg legge meg... god natt (igjen, arrghh) (♥)

Bildet er tatt av meg med Canon EOS 600D + 18-55mm // 191/365 days

    Postet: 13.02.2013
  • Klokken: 22:15
  • Kategori: Hverdag
  • Kommentarer: 3
  • Copyright ©
POSTET AV:  Julia
14.02.2013   07:40
Heii Annika ♥

Villa bare si at kusinen min, Kaja, har vært på samme rollespill pga. konfirmasjon.

Og hun overlevde. Hun sa det var tungt men bra. Hun spillte forresten en 12 år gammel jente.
POSTET AV:  Mina B. Ræge
14.02.2013   18:26
Har vært på noe lignende, det var et "helvette" Spiste en håndneve med ris og to marie kjeks på 24h. Det var veldig gøy også, men vi kunne ikke velge navn, vi fikk et pass, og vi skulle lære alt, hvor vi flyktet fra, hva vi het(laangt og vannskelig navn), fødselsnummer og alt sånn! Haha, det var slitsomt, for da vi kom til grensene testa de oss, kunne vi det ikke måtte vi ned for å ta pushups med tung sekk, alt i alt. Slitsomt men gøy, lykke til!

HAhah, skremt deg nå? :)
POSTET AV:  Martha Kabs
14.02.2013   18:57
Så bra at du er fornøyd med matteprøven! ♥ :DVil du si noe om "Mess" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits