The two last days
På mandag gikk vi hele veien til Lagunen. Det er ikke så langt, men det tok litt tid ettersom jeg stoppet og tok bilder hele tiden. Det har kommet en ny cafe på Lagunen; Donut Company. Vi fikk to donuts hver, og de var så gode! (♥) Ellers var jeg med Silje og vi lekte en lek vi lekte en gang for noen år siden. (♥)

I går var jeg med Silje i hele dag. Først gikk vi på tur med hunden hennes, Balto. En veeeeldig lang tur. Vi lekte med han på isen, og han ble helt gal, haha! Så forsatte vi ned til skolen, og lekte masse med han der. Det var veldig gøy! Så kom Ingvild og Sunniva med to hunder, så... det gikk ikke så bra. Vi blitt litt lei etter hvert, så vi gikk hjem til Silje og kjedet oss litt, siden vi ikke fant ut hva vi skulle gjøre på... så Silje begynte å pakke, for i dag dro hun til Valdres. Jeg skulle egentlig være med, men desverre passet det ikke. Hun kommer hjem om ikke så veldig lenge, heldigvis! (♥) Så da kan jeg være med henne igjen på søndag. (♥)

Hva har du gjort i det siste?
Hva synes du om bildene?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 203,204/365 days 

    Postet: 27.02.2013
  • Klokken: 13:59
  • Kategori: Hverdag
  • Kommentarer: 2
  • Copyright ©
POSTET AV:  Julia
27.02.2013   21:08
Synd du ikke kunne bli med :( Fine bilder!
POSTET AV:  Svartfoto-foto & hverdag
27.02.2013   22:24
så flotte BilderVil du si noe om "The two last days" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits