Prosjekt XGod kveld! (♥) I dag har jeg vært hjemme i heeeele dag... det har vært en ganske lang dag synes jeg... jeg har også jobbet ganske mye med K&H rapporten. Kjedeliiiig! Hihi, men over til det nederste bildet. Elise Amanda har startet et prosjekt som heter Prosjekt X som går ut på å tegne en X på hånden din. Siden jeg er ganske så dårlig på å forklare, har jeg bare kopiert det Elise har skrevet på sin blogg:

"Jeg fortalte istad at jeg kom på en idé igår og dere som følger meg på twitter har allerede hørt om det. Prosjekt X har jeg valgt å kalle det, av den grunn at en X er en ganske nøytral ting og det dermed ikke står skrevet i panna de hva den står for. Prosjekt X går ut på at så lenge du har en X tegnet på hånden din får du ikke lov til å kaste opp mat, det gjelder både om du har spist litt, spist normalt eller spist for mye: det er ikke lov uansett. Det er lov til å vaske bort X`en, så lenge du holder deg når du har X`en tegnet på. Du kan jo selv velge om du vil ha en stor X slik som jeg har (da er det lettere å bli minnet på det) eller om du vil ha en litt mere diskré X, kanskje til og med en inne i hånda di. Du velger selv. Prosjekt X er en oppfordring til alle som sliter med en SF der oppkast er inkludert, en oppfordring til alle dere som kjemper for å bli friskere.

Det er også lov til å tegne en X med et hjerte ved siden av hvis du ønsker å vise din støtte og hvis dere vil kan dere sende bilde av X`ene deres til meg på mail(summer@live.no), så kan jeg etterhvert lage en bildecollage med de."

Jeg har tegnet en X på hånden min, med et hjerte ved siden av, siden jeg ikke har noen form for en SF. (♥)
Dere kan lese mer på Elise sin blogg ved å klikke HER!

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 208/365 days

    Postet: 02.03.2013
  • Klokken: 20:22
  • Kategori: Hjerte
  • Kommentarer: 3
  • Copyright ©
POSTET AV:  Sigrid
02.03.2013   20:24
Elsker det øverste bildet! Det med prosjekt x var en utrolig bra ide!
POSTET AV:  Anette Johnsen
02.03.2013   21:56
utrolig snilt av deg! og nydelige bilder <3
POSTET AV:  Anne Stranden
06.03.2013   19:11
For en god ide! flotte bilder også<3Vil du si noe om "Prosjekt X" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits