Vårtegn


I går før det ble mørkt gikk jeg ut for å ta bilder, da jeg så disse søte små blomstrene! Jeg ble så glad og tenkte "Nå er det virkelig vår!". Gresset begynner å bli grønt igjen, det er ikke så grusomt kaldt ute lengre, snøen er bortevekk, og solen skinner! Bortsett fra da jeg tok bildet (bildet av kaninen min er fra fredag), sto jeg på slalom med Ingvild. Det var utrolig gøy, og det var fint vær med blå himmel! I begynnelsen var jeg bare verdens treigeste, men etter hvert ble det bedre. Jeg var litt sliten etterpå, siden jeg sto opp klokken halv åtte for å så dra klokken halv ni. Vi kom hjem igjen i fem tida, og da overnattet jeg hos Ingvild. Det var veldig koselig! Nå er jeg hjemme igjen, og har nettopp spist en av mamma sine utrolig gode muffins. Jeg skal nå lage noen tidsinnstilte innlegg, fordi jeg kommer til å ha en travell uke fremover, med K&H rapport innlevering og greier.

Hva synes du om bildene?
Har våren kommet hos deg?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 215/365 days

    Postet: 10.03.2013
  • Klokken: 19:41
  • Kategori: Hverdag
  • Kommentarer: 1
  • Copyright ©
POSTET AV:  Fotografietmitt
10.03.2013   19:56
Kjempefine bilder! Jaa, merker at våren har kommet, fordi det er lyst på rommet mitt om morgenen! Haha, teit, men det er det jeg "ser frem til" hver vinter :DVil du si noe om "Vårtegn" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits