Påsken minNå er det lenge siden sist, føler jeg! På tirsdag dro vi en tur til den nærmeste "byen", om jeg skal kalle det det. Der gikk Silje og jeg litt rundt i klesbutikkene på jakt etter noe, hihi! Til slutt fant vi en bluse, en blå en som det bare var en igjen av. Men så fant vi også ut at det var en til, men i en annen farge, nemlig baige. Den likte jeg! Og i tillegg var den utrolig billig, for å være en bluse. Vi møtte opp med mamma og lillesøsteren min, og tok oss noe oss spise. Etter det gikk vi og tittet i butikkene i gågaten, og jeg fant blant annet et iPhone deksel! (♥) Hihi! Når vi kom hjem hadde mormor en deilig middag klar for oss. Yummy! (♥) På torsdag fikk vi påskeeggene våres! Mamma kom inn med den tidlig om morgenen, og jeg var i halvsøvne, så jeg merket det så vidt. Silje fortalte meg hva som skjedde og vi fikk selvfølgelig latterkrampe! (♥) LOL! I dag har jeg gruet meg veldig til i morgen, for da skal vi hjem... Det vil jeg ikke... hehehe. Men vi har lekt "bom for meg", "gi et lite vink" og litt sånt med de andre barna her. Silje, lillebroren min og jeg tok oss også en tur til skolen her. De hadde fått litt nye ting, nemlig! Og så ble vi invitert til en av naboene, som har bursdag i dag. Kake in my (♥)! Nå har jeg sett mangemaaange episoder av min nye favoritt serie (helt sykt til å være meg, som ikke er så veldig begeistret for tv...), og spist nesten alt som er igjen av påskeegget mitt. Resten skal jeg spare litt. (♥)

(På onsdag tok jeg jo noen selvportrett som dere snart skal få se, og på fredag var vi på gården, og jeg har mange bilder derfra!)

Jeg håper at alle dere har fått en kjempe fin påske (ferie)! (♥)

Hva har du gjort i påskeferien?
Hva synes du om bildene?
Er du interessert i å se bildene fra gården, og selvportrettene?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 233,235,237/365 days

    Postet: 31.03.2013
  • Klokken: 00:02
  • Kategori: 3 fine blogger
  • Kommentarer: 1
  • Copyright ©
POSTET AV:  Sigrid
31.03.2013   21:55
Kjempefine bilder! Ser ut som du har hatt en super påske!Vil du si noe om "Påsken min" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits