Første mai totusenogtretten
Nå er det veldig lenge siden jeg blogget og denne gangen har jeg faktisk en unnskyldning! De siste dagene har jeg sittet nede på rommet mitt nesten hele dagen og jobbet med en norsk skoleoppgave. Heldigvis levert jeg den inn for en time siden, så nå kan jeg endelig begynne å blogge litt igjen. Jeg har egentlig tenkt å ha delvis pause fra bloggen, fordi nesten uke begynner vi med alt skolestresset. Vi har allerede en musikk prøve nå på fredag. Men etter det, skal jeg blogge masse, slik som før! (♥) Jeg håper virkelig at dere vil forsette å følge bloggen min selv om jeg kommer til å være litt borte fra bloggen de neste ukene... Jeg vil i hvertfall prøve å ha flere hverdagsinnlegg, og fotoinnlegg. Til helgen skal jeg kanskje lage nytt design, og jeg skal også ha en fotoshoot så snart det blir fint vær.

Jeg skal forresten ha konfirmasjon på lørdag og jeg gleder meg super mye! Gjestene har begynt å komme allerede i dag.

Hva synes du om bildene?

268/365 days

    Postet: 01.05.2013
  • Klokken: 22:09
  • Kategori: Hverdag
  • Kommentarer: 2
  • Copyright ©
POSTET AV:  Julia
02.05.2013   20:32
Jeg synes bildene var kjeeempefine! Selvfølgelig kommer jeg til å følge bloggen din uansett hva, du er jo en av mine beste venner! (♥)
POSTET AV:  Julia
04.05.2013   16:48
Ha det fint på konfirmasjonsdagen din i dag! :)Vil du si noe om "Første mai totusenogtretten" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits