Fjerde mai totusenogtretten


Først var jeg og konfirmerte meg i Grieghallen, og det var veldig fint! På veien hjem hentet vi maten (tapas) og hjemme hadde mange av gjestene kommet. Maten var super god! Vi hadde en liten pause mellom maten og desserten... jeg ble stappmett.

Jeg hadde et gavebord, og plutselig kom denne store pakken her. Jeg var skikkelig spent på hva som var inni den! Ellers fikk jeg mange fine gaver, som jeg har tenkt å vise dere snart.

Senere var det kaketid, og denne kaken dukket opp på bordet! Ble skikkelig overrasket, for jeg visste ikke om det før da. Den var jo skikkelig fin da! Vi hadde utrolig mange kaker... det ble masse rester! Men det var også kjempe godt. Jeg rakk ikke å spise så mye, for jeg ble stappmett etter ikke så veldig lenge.


På fredag stresset jeg med å lage cupcakes frosting, midt på natten, hihi! De ble fine til slutt, synes jeg. (♥)

Hadde en kjempe fin dag, altså! (♥) Synes det var verdt det å ta humanistisk konfirmasjon, så jeg anbefaler det veldig! Jeg tok desverre ikke så veldig mange bilder denne dagen, hadde litt andre ting å tenke på... (♥) Tusen takk for alle gratulasjoner! (♥)

Hva synes du om bildene?
Har du blitt konfirmert? (Humanistisk eller kirkelig?)

    Postet: 05.05.2013
  • Klokken: 21:56
  • Kategori: Annika
  • Kommentarer: 2
  • Copyright ©
POSTET AV:  Lise
05.05.2013   21:58
så fine bilder! gratulerer :D

jeg konfirmerte meg kirkelig :)
POSTET AV:  Julia
05.05.2013   22:10
Skal bli konfirmert humanetisk om ca. 2 år, tror jeg? :-)Vil du si noe om "Fjerde mai totusenogtretten" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits