Insportrett #3


// kollasjen er laget av Julia

 Julia og jeg har startet noe vi kaller "insportrett", som er et ord satt sammen av inspirasjon og portrett. En gang i måneden lager vi et kollasj med bilder i samme stil, det kan være at fargene er like eller naturen er lik... så lenge bildene har en sammenheng med hverandre kan de være med i kollasjet! Ut fra 12 bilder skal vi da ta et eget bilde, som kan plasseres i det samme kollasjet. Her går vi da ikke etter et spesielt tema, altså et ord eller en setning, men bilder. Bildet vi selv skal ta skal være et selvportrett, og postes den 1. hver måned. (♥)

Mitt bilde ble veldig sen, fordi vi var på ferie (jeg hadde ikke med meg PC) 1. august + dagene var ganske mørke, og det var ikke fint lys. Her i Bergen fikk jeg heller ikke tatt noen fine bilder, for det regnet for det meste, og solnedgangene var gråe og overskyet. Men endelig ble det litt sol, og jeg fikk tatt et bilde! Husk å stikk innom Julia sin blogg for å se hennes bilde!

Hva synes du om bildet?

    Postet: 09.08.2013
  • Klokken: 22:48
  • Kategori: Insportrett
  • Kommentarer: 1
  • Copyright ©
POSTET AV:  thea
11.08.2013   23:29
det var superfint, du er kjempeflink!! :DVil du si noe om "Insportrett #3" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits