Pretty Little Liars
Enda en grå og regnfull dag i Bergen... Men heldigvis ble dagen lysere når bildene (som jeg bestilte igår!) ble klare til i dag. (♥) Bestilte rundt 50 bilder, hihi! Gleder meg til å henge de opp på veggen min. (♥)
Ellers har jeg øvd til samfunnsfag prøven som jeg har i morgen... Ooooog sett den siste episoden av PLL i sesong 4! Den var helt ASDFGHJKL! Sesong 5 begynner 10. juni så nå aner jeg ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt... :'( Vil ikke begynne med noen andre serier heller, så kanskje skal jeg se hele PLL serien om igjen, hahah (selv om det minner meg sykt om forrige sommer og det vil jeg helst ikke tenke på for jeg savner sommer så mye ugh)...
Men nå skal jeg fortsette med øving, hihi. (♥)

Ser du på Pretty Little Liars?

    Postet: 19.03.2014
  • Klokken: 18:58
  • Kategori: Hverdag
  • Kommentarer: 2
  • Copyright ©
POSTET AV:  Aninsope
21.03.2014   00:23
så fine bilder! kanskje jeg burde bestille bilder jeg og... har jo lenge tenkt på å begynne med scrapbooking men har ingen brukbar skriver, så kanskje jeg bare skal bestille.. må se litt an på prisen tror jeg..

jaaa, jeg ser på pll! var det siste episode? uff, nedsig.. jeg som hadde gledet meg så mye til neste uke for å se neste episode, men så kommer det ikke noe :( jeg trodde ezra var A jeg..
POSTET AV:  Annika
21.03.2014   06:32
Aninsope: tusen takk! Jaa ÆÆ jeg klarer ikke å vente til 10. juni til neste sesong :((Vil du si noe om "Pretty Little Liars" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits