Smileeee


I dag har vært en nydelig dag! (♥) Vi sto opp rundt 9-tiden (skulle vært litt tidligere), og tok noen kjappe bilder før vi spiste frokost. Så i dag har jeg tatt ganske mange bilder, wii! Ellers tok vi en tur med båten, og vi rakk egentlig ikke mer enn det før Julia skulle dra i 2-3 tiden :( Savner det allerede, men det vel så typisk meg, hahah.

Resten av dagen var jeg med Ingvild, siden hun også har hytte her. Det var såå gøy, haahhaha. (♥) Vi fikk kjøre båten vår alene, og fikk latterkrampe fordi det var så mange bølger. Jeg lo så mye at jeg holdte på å falle ut av båten, ahaahha. Akkurat da Ingvild sa "hvis vi får motorstopp nå, får jeg latterkrampe", fikk vi faktisk det. Det verste var at vi var laaangt fra hytten, så vi var litt stuck hahahahhah. Vi klarte å ro tilbake, men det var utroooolig tungt, og tok 20 minutter. Men vi fikk pizza da. (♥)

Forresten, i forrige uke fikk jeg plutselig sinnsykt vondt i ryggen, og det var noen ganger jeg så vidt klarte å gå. På torsdag begynte det ENDELIG å bli bedre, og så ble jeg halvveis påkjørt av en bil når jeg sto pennyboard på veien hjem fra Ingvild... auauauauuuuu.

Har dere hatt en fin dag?

    Postet: 11.05.2014
  • Klokken: 00:19
  • Kategori: Foto - Portrett
  • Kommentarer: 3
  • Copyright ©
POSTET AV:  Sunniva
11.05.2014   00:32
utrolig fine bilder, du er så pen! :)
POSTET AV:  denperfekte
11.05.2014   00:57
Kjempefine bilder! :D
POSTET AV:  Iselin Renée
11.05.2014   08:40
Du er kjempe pen, veldig fine bilder :)Vil du si noe om "Smileeee" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits