Cupcake powerFra lørdag til i dag har jeg overnattet hos Julia. (♥) Det har vært kjempe hyggelig! Jeg er fremdeles hos henne, men hun dro på dansetrening (?) for en time siden. Siden foreldrene mine er gode venner med foreldrene hennes, er vi her fortsatt.

Jeg kom hit i 2-tiden i går, og da lagde vi cupcakes, tok bilder og var på butikken. På kvelden så vi Frozen (som er seriøst verdens søteste film), og etterpå hørte vi på musikk og redigerte bilder på rommet til Julia. Jeg sverger på at Julia har et av de fineste rommene jeg noen gang har sett, hahah. (♥)

I dag sto vi opp ganske sent (noe som var litt rart siden vi begge er morgenfugler, haaha), og lagde smoothie, som vi drakk mens vi tegnet (barndomsminnerrrr). (♥) Så tok vi bilder, og ventet på at familien min skulle komme slik at vi kunne grille. (♥)

Nå skal vi vel snart hjem, men skulle ønske vi kunne bli her til klokken 9, for da kommer Julia tilbake... Det er jo bare 2 skoledager igjen allikevel, og omggg jeg gleder meg sånn! (♥)

Har dere hatt en fin helg?

    Postet: 15.06.2014
  • Klokken: 19:58
  • Kategori: Hverdag
  • Kommentarer: 2
  • Copyright ©
POSTET AV:  Liv Solveig
15.06.2014   19:59
jeg har linkerunde på bloggen om du er interessert!
POSTET AV:  RikkeTherese95
15.06.2014   20:00
Så herlig, har hatt en herlig helg! :-)Vil du si noe om "Cupcake power" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits