Klassetur til VossNå har jeg endelig fått redigert noen av bildene fra klasseturen jeg var på for litt over en uke siden. Vi tok toget til Voss på mandag ettermiddag. Det vi gjorde den dagen var å sette opp teltene, kjøpe slush på bensinstasjonen, gå på en fin liten tur, og slappe av på campingplassen. (♥) Og jeg kan ikke akkurat si at det ble mye søvn den første natten, ahaha. (♥)

På tirsdag var alle skikkelig trøtte, de fleste i hvertfall. Vi fikk først noen timer for å gjøre hva vi ville, og klokken 2 besøkte vi Voss folkemuseum, der vi gikk litt rundt og deretter spiste den beste lunsjen noen sinne. (♥) Jeg og noen av vennene mine gikk inn i hovedbygningen og tok bilder og tullet oss. Senere var vi på kino og så Maleficent, noe som var veldig hyggelig. (♥) Oooog så grillet vi!

På onsdag skulle vi ta toget tilbake, men før det gikk vi litt rundt i sentrum, og så når vi skulle ta ned teltene, begynte det å pøsregne... Men det gikk fint til slutt, og jeg fikk kjøpe meg en svæææær baguette til veien hjem, yayyy. (♥)

Hadde det kjeempe gøy og savner det og klassen allerede. :(

    Postet: 19.06.2014
  • Klokken: 21:43
  • Kategori: Foto - Reiser
  • Kommentarer: 0
  • Copyright ©Vil du si noe om "Klassetur til Voss" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits