1vgs

Wow, nå var det en stund siden sist jeg blogget... Første skoledag gikk veldig bra, hvis dere lurte (♥) På mandag og tirsdag var det egentlig bare info i en time eller to, men på onsdag morgen dro vi på klassetur for å bli kjent med hverandre. Det var litt kjipt, siden det var bursdagen min, men jeg hadde det kjempe gøy (♥) Ble kjent med nesten alle, og har fått meg venner som er utrolig hyggelige! På dagtid gjorde vi forskjellige aktiviteter, og om kvelden sang de bursdagssangen til meg, hihi. Jentene i klassen min, og noen jenter fra den andre klassen samlet seg og da spiste vi kake (♥) Var oppe ganske så sent, ahahha, så var nesten helt utslitt når jeg kom hjem igjen. Fikk heldigvis energien tilbake slik at jeg kunne dra på kino med Ingvild og Sunniva, noe som var utrolig hyggelig (♥) I dag var den første skikkelige skoledagen og vi hentet bøker og litt sånt. Fredag er faktisk den korteste skoledagen vår, så det er litt deilig å ha helg nå, selv om det bare er en uke siden ferien var over, hahah. I kveld skal jeg feire bursdagen min med familien, og i morgen skal jeg feire med vennene mine! Det er lenge siden hele gjengen har blitt samlet, så gleder meg veldig! (♥)

Jeg håper det var noen som gadd å lese alt, ahaha, hadde så mye å skrive siden sist! (♥)

    Postet: 22.08.2014
  • Klokken: 14:37
  • Kategori: Hverdag
  • Kommentarer: 1
  • Copyright ©
POSTET AV:  Marte
22.08.2014   22:51
Bra du hadde en bra dag på vgs! Jeg begynte også i høst, men vi har streik, så jeg var bare på skolen 3 timer denne uka. Litt kipt, i og med at jeg måtte flytte til en ny plass hvor jeg ikke kjenner så mange. Men jeg regner med at det ordner seg så fort skolen er tilbake for fullt :)Vil du si noe om "1vgs" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits