28.09.2014


Det er ikke så mye som har skjedd siden sist gang. Jeg nevnte i hvertfall at jeg hadde tenkt til å begynne på korpset igjen, så jeg var på øvingen deres på onsdag! Det virka litt gøy, ahah (♥) Så skal jeg også på kajakk trening i morgen! Så det blir spennende.

Ellers har skolen vært helt greit, og på fredag kveld var jeg med klassen på forskningsdag i byen. Men så kom bussen min 20 min sent, slik at jeg ikke rakk å møte de andre før vi skulle til Studentsenteret + jeg gikk meg vill og det begynte å hagle. Jeg kom meg frem til slutt da, men var helt gjennomvåt, oops. Men bortsett fra at jeg hadde dammer i skoene hele kvelden, var det helt greit. Vi skulle bare gå litt rundt og se på forskjellige forsøk, og av og til skulle det være foredrag. Det positive var at vi fikk gratis mat, da! (♥)

Hver dag i denne uken har det regnet, men det er jo ikke overraskende. Det er i hvertfall sykt høstete ute, wiii (♥) Nå er det bare en uke igjen av skole før høstferie! På fredag kommer Julia og jeg gleder meg såå mye! (♥)

Hva har dere gjort på i det siste? (♥)

    Postet: 28.09.2014
  • Klokken: 11:53
  • Kategori: Hverdag
  • Kommentarer: 2
  • Copyright ©
POSTET AV:  siljelillefosse
28.09.2014   12:08
Så utrolig fine bilder du har tatt :)
POSTET AV:  Iselin Renée
28.09.2014   13:21
Utrolig fine bilder, du er kjempe flink! :)Vil du si noe om "28.09.2014" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits