TGIF

Image and video hosting by TinyPic

I dag hadde jeg fri fra skolen, wii! ♥ Var skikkelig deilig, selv om jeg har jobbet med engelsk fremføring som jeg skal på på mandag. Er ikke halvveis ferdig en gang, men får satse på at det går bra! Har også en spanskprøve, så må nok øve til den også... Satte nettopp en pizza i ovnen (siden det er fredag hihi), og resten av dagen går til å jobbe mer med skolearbeid, og rydde rommet (som er rotete, IGJEN).

Det er blitt enda kaldere ute enn det var sist gang jeg skrev et innlegg. Det virker som om høsten snart er over, selv om den ikke er heelt det. Mange av de fargerike bladene er allerede vekke, og når jeg går til bussen om morgenen er det frost på bakken. Brrrrr. Er spesielt kaldt når jeg ikke har vinterjakke enda, hahah.

Noe av de beste med kulde er at man heller kan være inne i varmen, hihi ♥ I går kveld var jeg hos Silje for å se den nyeste episode av Arrow! Herregud, det var helt utrolig spennende og jeg kan neste ikke vente til nesten uke, ahaha ♥ Mye å glede seg til neste uke!

Er det kaldt hos deg også?

    Postet: 17.10.2014
  • Klokken: 13:37
  • Kategori: Hverdag
  • Kommentarer: 1
  • Copyright ©
POSTET AV:  Veronika
22.10.2014   16:52
Fine bilder! Er ganske kaldt her, det var -17 idag og så har det snødd endel,men så bor jeg i finnmark da!Vil du si noe om "TGIF" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits