2. desember

//Konkurransen kjøres i samarbeid med caseapp.no Siden det er desember og snart jul tenkte vi å kjøre i gang i konkurranse! Konkurransen er i samarbeid med caseapp, og en heldig vinner får et gavekort på 299,- som kan brukes på caseapp.no! Her kan du designe dine helt egne deksler til både iPhone, iPad, iPod og Samsung. Du kan også designe skins til mobilen eller pcen.

Så til selve konkurransen; For å delta trenger du kun å kommentere hva du har lyst til å gjøre med ditt gavekort, og så er du med! Skal du gi det bort til en venn, eller bruke det selv? Eller kanskje du skal designe et deksel til noen du er glad i? Du trenger ikke ha blogg for å delta.

 

Husk å skrive navn og epost slik at vi kan kontakte deg om du blir den heldige vinneren! Følg gjerne @caseapp på instagram for inspirasjon.

 

Konkurransen avsluttes 7. desember.

 

Som en førjulsgave får dere uansett om dere deltar eller ikke 20% rabatt på caseapp ved å bruke denne rabattkoden: JULEKALENDERN20. Rabattkoden er gyldig frem til 18. desember.

    Postet: 02.12.2014
  • Klokken: 09:00
  • Kategori: Temafoto
  • Kommentarer: 0
  • Copyright ©Vil du si noe om "2. desember" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits