Arrow

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

God morgen dere! ♥ Åhh dette har vært en bra morgen hittil. Den begynte med at jeg sto opp ekstemt tidlig bare for å se den nye episoden av ♥Arrow♥ ehehe. Jeg tror den topper listen min av favorittserier ♥♥ Nå har jeg i hvertfall fått trent i cirka en time, så skal straks ut for å vaske kaninbur. Ikke så gøy, men det må gjøres! Uææ, glemte jeg å nevne at jeg har langhelg? Det er helt herlig å tenke på at jeg er ferdig med skole denne uken, bortsett fra at jeg må bruke litt av dagen på å øve til prøver vi skal ha neste uke.
Senere i dag skal jeg møte noen venner i byen for å dra på åpen dag på Amalie Skram vgs! Jeg har vært der før, men det var når de ikke var ferdig med å bygge, så gleder meg til å se hvordan det ser ut nå.

I morgen i 2-3 tiden, drar vi til besteforeldrene mine. Mormor har 80 års dag i helgen så det blir nok koselig å se dem igjen! Det blir litt kjipt å sitte i bilen da, men det overlever jeg 100% sikkert, ahaha. 

Image and video hosting by TinyPic

Hva skal dere i helgen? ♥ Er det noen andre som ser på Arrow?

    Postet: 05.02.2015
  • Klokken: 09:05
  • Kategori: Mat & Oppskrifter
  • Kommentarer: 3
  • Copyright ©
POSTET AV:  Silje S. Lopez
05.02.2015   09:11
Nam, den smoothien så kjempe god ut :D Har aldri sett Arrow xD
POSTET AV:  Danian. Gutteblogger
05.02.2015   09:15
arrow er en fra serie as
POSTET AV:  Iselin Renée
05.02.2015   10:14
Det så utrolig godt ut! :)Vil du si noe om "Arrow" ?


Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits