Påsken minNå er det lenge siden sist, føler jeg! På tirsdag dro vi en tur til den nærmeste "byen", om jeg skal kalle det det. Der gikk Silje og jeg litt rundt i klesbutikkene på jakt etter noe, hihi! Til slutt fant vi en bluse, en blå en som det bare var en igjen av. Men så fant vi også ut at det var en til, men i en annen farge, nemlig baige. Den likte jeg! Og i tillegg var den utrolig billig, for å være en bluse. Vi møtte opp med mamma og lillesøsteren min, og tok oss noe oss spise. Etter det gikk vi og tittet i butikkene i gågaten, og jeg fant blant annet et iPhone deksel! (♥) Hihi! Når vi kom hjem hadde mormor en deilig middag klar for oss. Yummy! (♥) På torsdag fikk vi påskeeggene våres! Mamma kom inn med den tidlig om morgenen, og jeg var i halvsøvne, så jeg merket det så vidt. Silje fortalte meg hva som skjedde og vi fikk selvfølgelig latterkrampe! (♥) LOL! I dag har jeg gruet meg veldig til i morgen, for da skal vi hjem... Det vil jeg ikke... hehehe. Men vi har lekt "bom for meg", "gi et lite vink" og litt sånt med de andre barna her. Silje, lillebroren min og jeg tok oss også en tur til skolen her. De hadde fått litt nye ting, nemlig! Og så ble vi invitert til en av naboene, som har bursdag i dag. Kake in my (♥)! Nå har jeg sett mangemaaange episoder av min nye favoritt serie (helt sykt til å være meg, som ikke er så veldig begeistret for tv...), og spist nesten alt som er igjen av påskeegget mitt. Resten skal jeg spare litt. (♥)

(På onsdag tok jeg jo noen selvportrett som dere snart skal få se, og på fredag var vi på gården, og jeg har mange bilder derfra!)

Jeg håper at alle dere har fått en kjempe fin påske (ferie)! (♥)

Hva har du gjort i påskeferien?
Hva synes du om bildene?
Er du interessert i å se bildene fra gården, og selvportrettene?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 233,235,237/365 days

  Postet: 31.03.2013
 • Klokken: 00:02
 • Kategori: 3 fine blogger
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©

3 fine blogger #2

Nå er det blitt en stund siden sist jeg anbefalte noen blogger... Så nå kommer det enda flere!


Den første bloggen er Lise sin blogg. Jeg må bare si at jeg elsker denne bloggen! Lise tar så utrolig fine og inspirerende bilder. Hun er også veldig flink til å lage ting, og er nemlig veldig kreativ. For en liten stund siden la hun ut noen bilder av rommet hennes. Jeg anbefaler deg veldig å ta en titt på hennes utrolig fine blogg.

Den andre bloggen er Anette sin blogg. Jeg har lest Anette sin blogg ganske lenge, og den blir bare bedre og bedre for hver dag som går! Hun tar nydelige bilder, og de er ofte veldig sterke. Hun har også en søøøt katt som heter Cindy/Felix. Hun er en super hyggelig jente, og jeg anbefaler deg å gå innom denne bloggen om du mangler inspirasjon (og i alle andre tilfeller).

Den siste bloggen er Aurora sin blogg. Aurora tar kjempe fine bilder, hun er flink til å redigere, og hun har også en stor tegne talent! Hun virker som en veldig hyggelig jente, og hun har også en veldig fin stil! Jeg anbefaler dere også å se på bloggen hennes, for jeg vedder på at du kommer til å bli en fast leser!

Leser du noen av disse bloggene?

  Postet: 17.03.2013
 • Klokken: 20:36
 • Kategori: 3 fine blogger
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©

3 fine blogger #1

Jeg skal begynne med noe litt nytt her på bloggen min. Jeg slettet de andre blogganbefalingene mine, og tenkte at jeg skulle gjøre det på en litt annen måte. (♥) Jeg har laget en ny kategori som heter "3 fine blogger", og jeg kommer til å anbefale 3 fotoblogger som jeg leser. (♥)


Den første bloggen er Marte sin blogg. Jeg har lest denne bloggen en god stund nå. Hun fotograferer med kameraet Canon EOS 500D, og hun er utrolig flink til å både ta bilder og å redigere bilder. Hun har også et fint, lyst og ryddig design. Jeg anbefaler deg veldig å titte innom denne fine bloggen. (♥)

Den andre bloggen er Sofie sin blogg. Hun er faktisk en av grunnene til at jeg begynte å blogge, og å begynne med fotografering. Hun er veldig flink, både bak og foran kameraet. Hun har nettopp vært på ferie i Karibien, så nå har hun mange nye og fine bilder. Du får lyst til å bla i arkivet hennes for å se alt hun har lagt ut (og det har jeg faktisk gjort, hihi). Hvis du leter etter en fin fotoblogg, anbefaler jeg virkelig Sofie sin! (♥)

Den siste bloggen er Julia sin blogg. Hun har en utrolig fin blogg, som er en av de bloggene som gir meg mest inspirasjon. Hun har til og med samme kamera som meg! (♥) Hun har et utrolig fint design, tar kjempe fine bilder, og er også veldig flink til å redigere bilder. Hun virker som en veldig hyggelig jente. (♥) Jeg vedder på at hun blir glad om du klikker deg inn på bloggen hennes! (♥)

Hva synes du om dette?
Leser du noen av disse bloggene?

  Postet: 29.01.2013
 • Klokken: 16:12
 • Kategori: 3 fine blogger
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits