London Queen

Heiii! I forrige innelgg nevnte jeg at jeg skulle ta fly i slutten av mai, nemlig et fly til London! Jeg har ikke vært i England på 2 år (!) så det var skikkelig deilig å være tilbake. Det er tross alt hjemlandet mitt ♥ Vi var der i 4 dager, og hovedgrunnen var jo fordi jeg og søsteren min skulle på Ariana Grande konserten 1. juni! ♥♥ 


Vi tok flyet tidlig lørdag morgen, og ankom England i 9-10 tiden. Hele dagen gikk vel til å være med venner, gå rundt i Greenwich og ha picnic! Vi dro også til Oxford Street, og helt personlig synes jeg ikke noe særlig om det (så mange folk!).


På søndag dro vi hjembyen min, Guildford. Jeg var født der og bodde der til jeg ble 8 år. Jeg fikk møte en av de beste vennene mine som jeg har kjent hele livet mitt! Det føles ikke ut som det var 2 år vi sist møttes - vi hadde så mye å snakke om! ♥ Håper at det ikke går like lenge til jeg møter henne igjen, ahaha. Familien hennes hadde i tillegg kjøpt inn favorittmaten min! ♥scotch eggs♥ Seriøst jeg tror det er noe av det jeg har savnet aller mest ahhaha ♥

På mandag dro jeg, søsteren min og mamma til Camden Market! Det var helt fantastisk ♥ Jeg synes i hvertfall den dagen var den beste dagen. Vi var innom blant annet ♥Urban Outfitters♥ og American Apparel! Også gikk vi rundt i markedet og kjøpte noen ting ♥ Det gjorde vi så og si nesten hele dagen, før vi dro til O2 Arena for å se Ariana ♥  Konserten var heeelt fantastisk - beste konserten jeg har vært på (ikke at jeg har vært på mange da...). Ugh savner det. Ariana er sååå flink ♥


På tirsdag gikk vi rundt i Greenwich igjen, fordi det ikke var stort annet å gjøre på med tanke på at vi skulle dra senere på dagen. Vi spiste lunsj på Pizza Express og spiste is på Black Vanilla aka verdens beste is! ♥ Namnamnamnam ♥ Vi landet i Norge i 12-tiden om kvelden da, så vi fikk i hvertfall ca hele dagen i London ♥ 

Hva gjorde du på i helgen?

  Postet: 05.06.2015
 • Klokken: 16:17
 • Kategori: Foto - Reiser
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©

Klassetur til VossNå har jeg endelig fått redigert noen av bildene fra klasseturen jeg var på for litt over en uke siden. Vi tok toget til Voss på mandag ettermiddag. Det vi gjorde den dagen var å sette opp teltene, kjøpe slush på bensinstasjonen, gå på en fin liten tur, og slappe av på campingplassen. (♥) Og jeg kan ikke akkurat si at det ble mye søvn den første natten, ahaha. (♥)

På tirsdag var alle skikkelig trøtte, de fleste i hvertfall. Vi fikk først noen timer for å gjøre hva vi ville, og klokken 2 besøkte vi Voss folkemuseum, der vi gikk litt rundt og deretter spiste den beste lunsjen noen sinne. (♥) Jeg og noen av vennene mine gikk inn i hovedbygningen og tok bilder og tullet oss. Senere var vi på kino og så Maleficent, noe som var veldig hyggelig. (♥) Oooog så grillet vi!

På onsdag skulle vi ta toget tilbake, men før det gikk vi litt rundt i sentrum, og så når vi skulle ta ned teltene, begynte det å pøsregne... Men det gikk fint til slutt, og jeg fikk kjøpe meg en svæææær baguette til veien hjem, yayyy. (♥)

Hadde det kjeempe gøy og savner det og klassen allerede. :(

  Postet: 19.06.2014
 • Klokken: 21:43
 • Kategori: Foto - Reiser
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©

Home, sweet home


I går kveld kom vi hjem etter 4 timers kjøring. Jeg hadde en kjempe gøy uke! På torsdag kjørte vi til Oslo, og tilbringet dagen på Tusenfryd! Det var skikkelig gøy, selv om jeg ikke turte å ta alle berg- og dalbanene, haha ^^ Vi overnattet en natt på hotell, og dagen etter gikk vi rundt i butikkene i Oslo, før vi dro på besøk til noen venner som bor i området. (♥) På lørdag dro vi tilbake til leiligheten!Vi var også å klatret i høydepark! Man betalte for 2 timer, og det var utrooolig gøy, hihi. (♥) Det var noen ganger man måtte slenge seg eller hoppe ganske langt, noe som var ganske skummelt! Man ble jo vandt med det etterhvert da... (♥) Søsteren min og jeg klatret i høydeparken to dager på rad, siden det var så gøy.

På tirsdagen, tok vi stolheisen opp fjellet, og gikk en tur der oppe. Vi kom til en liten cafe, der vi kjøpte hver vår is!I går, før vi skulle dra hjem, tok jeg noen bilder i skogen, og siden det var så bra lys, bestemte jeg meg for å ta noen selvportrett, hihi. (♥)

Men nå er jeg hjemme igjen, og skal nok være det helt til skolen begynner! (♥) Skal prøve å blogge så ofte som mulig, og jeg har også tenkt på å lage nytt design (igjen *kremt*) ^^

Hva synes du om bildene?
Har du hatt en fin ferie så langt?

 

356, 357, 358, 359, 360, 361, 362/365 days

  Postet: 05.08.2013
 • Klokken: 22:08
 • Kategori: Foto - Reiser
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©

Beautiful England


På lørdag morgen, klokken 7 dro flyet. Det var skikkelig fint utsikt ut flyvinduet!

Når vi hadde kommet fram til flyplassen, tok vi toget (ca. 40 minutter) til Greenwich, for å møte vennene våre, dem vi skulle bo hos en natt.

Vi hadde jo kommet tidlig, så vi hadde en hel dag i London! Det er mye finere der enn jeg husker det fra når vi bodde i England.


Så tusenvis av disse. (♥) Men vi skulle vente med å gå inn der til mandagen.

Det var utrolig fint å være der igjen, og det var fint vær, og man kunne virkelig se at det var vår/sommer.


Det var mange som gjorde rare og morsomme ting på gaten. Blant annet denne mannen som sjonglerte med ild!På slutten av dagen kom vi frem til The Hummingbird Bakery! Jeg har lenge ønsket å dra dit, og endelig fikk jeg gjøre det! Cupcakesene var helt nydelige, og jeg spiste tre stykk, hihi. (♥)På søndag gikk vi også på byvandring! Det var veeeldig fint vær, mye finere enn på lørdag. Det var utrolig deilig å få spise engelsk mat igjen! Engelsk mat er best. (♥) Vi gikk til blant annet der de hadde spilt inn Pirates and the Caribbean 3! Jeg kjente igjen stedet med en gang, og det var skikkelig rart å tenke på at det stedet er med i filmen!

Vennene våre anbefalte Black Vanilla is! Det var bra de gjorde, for isen var nemlig himmelsk! Jeg hadde cherry og sitron is. (♥)

Senere på dagen skulle vi videre... og denne gangen til hjembyen min! Der skulle vi bo to netter hos bestevennen min i England, som jeg har kjent cirka hele livet mitt. Det var utrolig gøy og fint å se dem igjen, selv om sist gang var i august! (♥)

På mandag var vi på shopping og jeg kjøpte noen fine (og billige) ting der. Og så fikk jeg  e n d e l i g  smakt Starbucks! Herlighet... det var den beste drikken jeg noen sinne har smakt! (♥) Det eneste som var dumt var at det var ganske dyrt... men det var verdt det!

På tirsdag skulle vi hjem med flyet om kvelden, så vi fikk tid til å dra til badeland. Det var veldig spennende, siden det er så pass lenge siden jeg har vært der. Vi fikk ikke være der så veldig lenge, fordi vi måtte også spise middag (nam) og så skulle vi bli kjørt til flyplassen. Det tok flere timer til flyplassen, fordi det var kø hele motorveien. Men slik er det når alle skal hjem fra jobb! Vi rakk flyet da, heldigvis. Veldig trist at vi ikke fikk være der så lenge, men det er jo kaaanskje snakk om enda en tur i nærmeste fremtid! (♥) (Vi gjorde forresten mye mer enn det det høres ut som, men jeg har ikke skrevet alt i detaljer.)

Hva synes du om alle bildene?
Har du vært i London/England?

290, 291, 292, 293/365 days

  Postet: 03.06.2013
 • Klokken: 22:27
 • Kategori: Foto - Reiser
 • Kommentarer: 12
 • Copyright ©

Opp på fjellet


I går var jeg på fjelltur nesten hele dagen. Med noen venner, gikk vi opp både Fløyen og Rundemanen!


I begynnelsen var det varmt og strålende sol.


Etter hvert vi kom på toppen av Rundemanen, ble det plutselig overskyet, men det var jo forsatt varmt. Vi satt oss ned og spiste hotdog, nam!

På veien ned igjen fylte vi flaskene våre med vann, fra en av tjernene som var et drikkevannskilde. Det var godt!

Vi badet også i et tjern, men så begynte det plutselig å regne, så vi måtte skynde oss ned til bilen igjen. På veien hjem var vi innom McDonalds og kjøpte en is. Nam! (♥) Det var en veldig hyggelig tur, og snart skal vi ta de andre 5 fjellene i Bergen. Jeg gleder meg!

Hva synes du om bildene?
Har du vært på fjelltur i det siste?

  Postet: 21.05.2013
 • Klokken: 15:54
 • Kategori: Foto - Reiser
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©

The Eiffel Tower


 De to første dagene var vi i Paris, og så kjørte vi vest over, og der var vi resten av ferien. Vi bodde på et hotel i Paris ikke så veldig langt unna Eiffel Tårnet, men vi måtte ta tog og sånt til å komme dit. Jeg likte å være i Paris, men... jeg er ikke en så stor fan av storbyer, så jeg ble overlykkelig når vi skulle ut på landet etter to dager! Det kommer noen innlegg i morgen om andre ting vi gjorde i Paris. (♥)

Hva synes du om bildene?
Har du vært i Paris før?


  Postet: 04.08.2012
 • Klokken: 22:41
 • Kategori: Foto - Reiser
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits