0

Månedens oppsummering: Januar

Jeg så nå at jeg glemte månedens oppsummering for desember, LOL!

Januar har vært en bra måned, en måned som har gått veldig fort! Jeg er litt glad for at januar er over, siden nå er det ikke lenge til vår! (♥) Savner sol og sommer, jeg... (♥) Jeg synes i hvert fall at jeg har blitt ganske mye bedre når det kommer til fotografering. Jeg har fått ny mobil, tatt mange selvportrett, brukt zoom-objektivet og byttet til 50mm. (♥) Jeg har ikke så veldig mye å si om januar, hihi!

Hvordan synes du januar har vært?

2

Portrait

I dag tok jeg noen selvportrett med 50mm. (♥) Herlighet, det objektivet er så fantastisk! (♥) Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har begynt å bruke det før nå...

HELG! Vi har langhelg denne uken, wiii! (♥) Det føles så sykt ut som fredag i dag. Men ikke helt ennå, for snart skal jeg på kajakk trening. I dag hadde vi en liten rydde dag hjemme. Jeg ryddet ikke så veldig mye, men jeg fikk rydde kjøkkenet da. Jeg er alt for lat til å gjøre mer enn det... Neida, jeg har kanskje tenkt å rydde kjellerstuen, for rommet mitt er allerede ryddig. (♥) Det er allerede en som deltar i månedens bilde, det er jo flott, men kunne tenke meg litt flere, hihi! Det blir litt kjedelig med bare en som deltar, og ganske lett for meg å velge bilde! Men det er bare til å delta ved å klikke HER. Tusen takk til alle som deltar! (♥)

Hva synes du om selvportrettet?
Kan du vær så snill å delta på månedens bilde? Tihi. (♥)

  Postet: 31.01.2013
 • Klokken: 18:12
 • Kategori: Foto - Portrett
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
2

Månedens bilde

Da har jeg tenkt å begynne med månedens bilde! Jeg har alltid hatt lyst, men først nå begynner jeg å få lesere, hihi. (♥)

Det du trenger å gjøre er å legge igjen link i kommentar-feltet med bildet du vil delta med. Du kan også legge bildet ut på bloggen din, og legge igjen link til blogginnlegget. Jeg kommer til å se på hvilket bilde jeg likte best, og bildet skal få sin egen boks i sidemenyen, som skal være der hele februar. (Alle kan delta! Selv om du ikke har blogg.)

Jeg håper virkelig at dere har lyst å delta! (♥)

  Postet: 31.01.2013
 • Klokken: 16:34
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
3

The last two days
Et bilde fra i går, og tre fra i dag...

God kveld! (♥) Nå hadde jeg bakt butterscotch cupcakes til familien, og de var så gode! (♥) Må lage de flere ganger! Jeg bestemte meg for å ta en pause fra PC'en min, siden jeg hadde brukt lang tid på å finne ting (og skrive ned) til en fremføring om Belgia som meg og noen venninner skal ha, og så lagde jeg sånn hårfrisyre greie, hihi! Jeg er glad dere likte det! (♥) Så jeg satte meg ned og skrev litt i blogg-ide boken min og almanakken min. Meg og Ingvild bestemte oss i hvertfall for å ta oss en joggetur på fredag, siden det er planleggingdag! BTW, jeg tenkte at jeg skulle ha "månedens bilde", eller hva? (♥) Jeg kan lage et eget innlegg om det i morgen, jeg!

Nå skal jeg i hvertfall snart legge meg... siden det ble så sent i går... God natt, blogglesere! (♥)

Hva synes du om "månedens bilde"?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // Day 176,177/365 days

  Postet: 30.01.2013
 • Klokken: 21:40
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
4

DIY // HAIRSTYLE


Hihi, jeg lagde min helt egen hårfrisyre i dag, rett fra hodet mitt, og så tenkte jeg å dele den med dere! (♥)

Det eneste du trenger er:
et strikk
to lange biter med garn, valgfri farge (eller flere, om du vil)
langt hår (det går sikkert an med litt kort hår også)

1. Lag en lav side-hestehale. 2. Knyt en av garn-bitene rundt strikket. 3. Gjør det samme med den andre. 4. Snurr garnet rundt og rundt håret ditt, slik at det blir kryss. Forsett til du har kommet så langt at du må knyte. 5. Knyt garnet. Lag gjerne en sløyfe!

Og woila! Der har du en grei hårfrisyre som du kan bruke til alt mulig. Kanskje ikke så veldig passende for skole og slikt, men det bestemmer du selv! (♥)

Dette er første gangen jeg har gjort noe sånt (tror jeg), så jeg håper at dere liker den! (♥) Vil dere at jeg skal legge ut flere sånne ting? Oppskrifter kanskje? Eller noe annet? (♥)

  Postet: 30.01.2013
 • Klokken: 15:24
 • Kategori: Tips & DIY
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
4

3 fine blogger #1

Jeg skal begynne med noe litt nytt her på bloggen min. Jeg slettet de andre blogganbefalingene mine, og tenkte at jeg skulle gjøre det på en litt annen måte. (♥) Jeg har laget en ny kategori som heter "3 fine blogger", og jeg kommer til å anbefale 3 fotoblogger som jeg leser. (♥)


Den første bloggen er Marte sin blogg. Jeg har lest denne bloggen en god stund nå. Hun fotograferer med kameraet Canon EOS 500D, og hun er utrolig flink til å både ta bilder og å redigere bilder. Hun har også et fint, lyst og ryddig design. Jeg anbefaler deg veldig å titte innom denne fine bloggen. (♥)

Den andre bloggen er Sofie sin blogg. Hun er faktisk en av grunnene til at jeg begynte å blogge, og å begynne med fotografering. Hun er veldig flink, både bak og foran kameraet. Hun har nettopp vært på ferie i Karibien, så nå har hun mange nye og fine bilder. Du får lyst til å bla i arkivet hennes for å se alt hun har lagt ut (og det har jeg faktisk gjort, hihi). Hvis du leter etter en fin fotoblogg, anbefaler jeg virkelig Sofie sin! (♥)

Den siste bloggen er Julia sin blogg. Hun har en utrolig fin blogg, som er en av de bloggene som gir meg mest inspirasjon. Hun har til og med samme kamera som meg! (♥) Hun har et utrolig fint design, tar kjempe fine bilder, og er også veldig flink til å redigere bilder. Hun virker som en veldig hyggelig jente. (♥) Jeg vedder på at hun blir glad om du klikker deg inn på bloggen hennes! (♥)

Hva synes du om dette?
Leser du noen av disse bloggene?

  Postet: 29.01.2013
 • Klokken: 16:12
 • Kategori: 3 fine blogger
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
2

Noen forslag?

Jeg har ikke så veldig mye blogg motivasjon for tiden... Men jeg prøver mitt beste. Det ville hjulpet veldig mye om dere ville kommentert hva dere ønsker å se mer av på bloggen min, for som sagt, da kan jeg gjøre bloggen min litt mer interessant. (♥) Det kan være alt mulig! Jeg setter veldig pris på dere som leser bloggen min! (♥)

Har du noen forslag?

  Postet: 28.01.2013
 • Klokken: 21:11
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
1

Skole og 50mmTror jeg skriver dette hver eneste mandag men... endelig ferdig med ukens verste skoledag! (♥) Neida, skal prøve å slutte med det der. Vi hadde gym på skolen i dag! Jeg er skikkelig dårlig i gym... men det gir meg litt ekstra motivasjon når innsatsen har begynt å telle! Vi hadde finsk-kanon-ball, hjørne-håndball og litt styrke-trening. Det var gøy! Noe av det beste med mandager er at vi har leksefriminutt - jeg bare elsker det, siden vi får gjort dagens lekser, og så pleier vi å ha studietid, så da får jeg gjort enda litt mer av lekser, hihi! (♥) Jeg tror mamma begynner å lure når jeg sjeldent gjør leksene hjemme... Jeg har også tatt bilder ute i dag, og redigert dem på en litt annerledes måte en det jeg pleier. Jeg brukte litt den store zoom-objektivet til foreldrene mine, også brukte jeg 50mm. Jeg elsker 50mm! (♥) Men nå skal vi straks spise middag, så jeg må gå. Ha en fin mandag videre, alle mine lesere! (♥)

Hva har du gjort på i dag?
Har du leksefriminutt på skolen?
Har du 50mm?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm/zoom // 175/365 days

  Postet: 28.01.2013
 • Klokken: 17:53
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
1

Søndag er dønndagI dag erdet da søndag igjen. Og ukens verste dag, mandag, i morgen... Det er leit å tenke på... Men det er bare å tenke posetiv, så går det bedre! (♥) I dag har jeg hatt en litt lat dag, men jeg har vært ute og tatt noen selvportrett! Det var kaldt, vått, og det blåste veldig, og jeg tok til og med av meg jakken (ikke på de bildene over)! Jeg ble ganske fornøyd med redigeringen også. (♥) Ellers hadde vi besøk, mamma lagde skillingsboller, og vi nøt vår siste (tror vi) skøytetur på isen utenfor huset. Det regnet litt, så det var noen centimeter vann over hele isen, hihi! Resultatet var klissvåte sokker! Jeg har vært litt avhengig av mobilen i dag... Instagram in my heart! (♥) Jeg heter annikalouisa der, hvis du lurte (jeg har privat bruker, men pleier som oftest og godkjenne). Over til et nytt tema, hihi! Jeg synes at jeg blogger for det meste om det samme, så jeg lurer på om dere kan kanskje foreslå noe? Noe som er interessant og noe dere har lyst å se på bloggen min. (♥) Kanskje jeg kan begynne med ukens spørsmål, månedens bilde elns.? Jeg håper at dere har noe på hjertet! (♥)

Hva synes du om bildene?
Noen forslag til hva jeg kan blogge om?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 18-55 mm // 174/365 days

  Postet: 27.01.2013
 • Klokken: 18:26
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
2

Litt nytt


I dag var mamma og jeg på Lagunen en ganske lang stund. Så jeg fikk kjøpt noe nytt, wii! (♥) Skulle egentlig bare kjøpe en genser, men jeg endte opp med to... Jeg er ubesluttsom! (♥) Og sær... veldig sær, ja. Uansett, så kjøpte jeg et iPhone deksel, siden min hvite, søte, kanindeksel har blitt veldig skittent... Den nye er sånn at du skal lage mønster bak på selv! (♥) Gleder meg til å "lage" det. Det siste jeg kjøpte var butterscotch-smak-til-cupcakes osv. NAM! (♥) Jeg tror at jeg skal lage cupcakes i morgen, jeg! Forresten, genserene er fra H&M, iPhonedekselet er fra Accesorize, og den butterscotch-smak-greien var fra Hobby Kjelleren.

Hva synes du om innkjøpene?

  Postet: 26.01.2013
 • Klokken: 23:33
 • Kategori: New in
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
3

Detaljer fra mitt rom

Klare for et litt langt innlegg? Vel, her kommer litt romdetaljer! (♥)


(♥) En lysholder jeg fikk av en venninne til jul, og i bakgrunnen en kanin jeg fikk til jul (?) når jeg var liten, og mine favorittserie.

(♥) Sewing box... bruker denne mest som strikke boks, hihi!

(♥) Denne kjøpte min bestevenninne til meg fra BRASIL! Og så er det selvfølgelig THG serien i bakgrunnen.

(♥) Jeg har en liten hylle med noen suvenirer fra Frankrike.

(♥) Denne fikk jeg av min gode venninne når hun var i syden.

(♥) Til jul en gang ønsket jeg meg ting jeg kunne lage. Og et lite sett med "lag ugler" fikk jeg!

(♥) Selvfølgelig har jeg gardiner fra Ikea.

(♥) Jeg var så heldig å få dra til en loppemarket i Frankrike! Der fant jeg masse, inkudert denne fine, mini symaskinen (egentlig en blyantspisser).

(♥) Ugle snøkulen fikk jeg av en god venninne til jul! Jeg elsker den! Og noen tre bokstaver som jeg fikk av mamma og pappa når de var i Latvia.

(♥) Et fint speil som mamma ikke hadde bruk for mer. Jeg har plassert den på hyllen over sengen min.

(♥) Når man er en så stor THG (The Hunger Games) fan som jeg er, må man bare ha den selveste Mockingjay-pin'en!

(♥) Et dørskilt som en venninne av mamma lagde til meg.

(♥) Bjørnen som jeg fikk av bestevenninnen min skifter farge etter været, alarm-klokken min og to søte katter som jeg kjøpte på gaten i Spania.

(♥) Hjertet lagde mamma til meg før jul.

(♥) Jeg brukte en helg på å ordne denne ene veggen på rommet mitt, som var ganske kjedelig før. Jeg liker solskinn, fotografi, og den nydelig toppen jeg kjøpte i Frankrike.

(♥) Denne fikk jeg av mamma for veeeldig lenge siden.

(♥) Siden mamma er veldig flink å lage ting og tang, heklet hun dette fine sengeteppet til meg.

(♥) Mini Eiffeltårnet som jeg kjøpte i Paris!

(♥) Naturligvis stjeler Henna sengen min, og nekter å gi den fra seg.

(♥) Og selvfølgelig utsikten min over hagen og vannet.

(♥) Hvordan rommet mitt ser ut fra døren. Og nå så jeg at jeg glemte å ha med det utrolig fine bildet som Anette har tatt, som henger på veggen min. Elsker det! (♥)

Endelig fikk jeg tatt bilder av rommet mitt! Endelig. Nå er jeg spent på kommentarer!

Hva synes du?

  Postet: 26.01.2013
 • Klokken: 20:13
 • Kategori: Annika
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
1

Løøøørdag


I dag hadde jeg på meg skjørt og strømpebukse. (♥)

Jeg vet at dette er forferdelig redigert, men... måtte bare få fram den onde siden til Henna. (♥)

Og så over til et normalt bilde av henne.

Dette var jo ganske tidlig om morgenen jeg gikk ut på tur, så jeg løp fram og tilbake og tok bilder, og så mistet jeg balansen selvfølgelig.

Rnp7gC on Make A Gif, Animated Gifs
Etter hvert ble det så kaldt da, og jeg gikk inn for å ta meg litt varm saft. Men Henna ble ute, hun!

Og så har jeg vært på butikken og kjøpt litt. Ellers har jeg ikke kommet lengre på denne dagen. (♥)

ps. Det snødde faktisk ganske mye hos oss i natt. (♥)

Hva har du gjort i dag?

  Postet: 26.01.2013
 • Klokken: 17:45
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
0

?

I dag kommer det noe jeg har hatt lyst til å gjøre helt siden høstferien! (♥)

Hva tror du det er?

  Postet: 26.01.2013
 • Klokken: 11:14
 • Kategori: Annika
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
1

Høydepunkter

Dagen i dag har vært fin, med mange høydepunkter. Noen av de er:


- Vi hadde kakebuffe i Mat & Helse; Cupcakes, eplekake, krydderkake og sjokoladekake.

- Det snødde og jeg tok meg tid til å gå ut for å ta noen bilder.

- Det ble helg!

- Jeg fikk slappe av etter en lang uke på skolen.

Fortell meg hva høydepunktene dine i dag er! (♥)

  Postet: 25.01.2013
 • Klokken: 21:37
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
0

Jeg sa at jeg skulle skjerpe meg...


Etter nesten en ukes pause fra blogging har jeg bestemt meg for å begynne igjen. Jeg visste egentlig ikke at jeg tok pause, men sånn ble det bare... Men nå er jeg tilbake igjen! (♥) Denne uken har bestått av ny mobil, musikk, skøyter på isen, tur med hund på isen, og litt randome bilder. (♥) Og selvfølgelig skole... men nå er det helg! WOW, tiden har gått fort! (♥) Gleder meg veldig til å slappe av denne helgen, og jeg skal selvfølgelig blogge også! Jeg vil også takke mine søte lesere, dere som har vært innom bloggen min de dagene jeg ikke har blogget, jeg setter stor pris på det! Men dere kunne gjerne kommentere litt også... neida, hihi! (♥)

Hva har du gjort denne uken?
Har du stått på skøyter, kanskje?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 18-55 mm // Day 168,169,170,171/365 days 

  Postet: 25.01.2013
 • Klokken: 15:57
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
0

iPhone deksler
Siden jeg har fått iPhone, har jeg sett på noen deksler fra nettsiden Society6. Jeg synes at dekslene der er utrolig fine! Jeg har veldig lyst på en, men de er jo så dyre. Så jeg lurer på hvilke dere synes var fine! (♥)

Hvilke deksel synes du er finest?

  Postet: 20.01.2013
 • Klokken: 20:00
 • Kategori: Annika
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
0

Bambi på isen


I dag var det faktisk flere hundre mennesker på isen. Dette bildet ble tatt når de fleste hadde dratt.

Ettersom jeg fikk litt vondt i føttene av å stå på skøyter så mye, tok jeg på meg vanlige sko og tok Ponzo på en liten tur på isen. Det var ganske mange som spurte hva han het. (♥)

Sparken fikk jeg og søskene mine på deling til jul! (♥) Skikkelig praktfult, hihi, spesielt når det er is! (♥)


Plutselig kom det en stor sprek i isen, og jeg fikk litt panikk, hehe! Så jeg og Ponzo løp opp på land. (♥)

Jeg har vært på isen i nesten hele dag. Jeg har også brukt noen timer på designet til Julia. Det er stortsett det jeg har gjort i dag! Men dagen er ikke over... jeg skal rydde litt på rommet, og gjøre meg klar til 2. termin på skolen! (♥)

Hva har du gjort i dag?
Har du stått på skøyter?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 18-55 mm // Day 167/365

  Postet: 20.01.2013
 • Klokken: 17:13
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
1

Hekta på design

Etter at jeg hadde laget nytt design til meg selv, fikk jeg lyst til å lage flere! Så jeg spurte min gode venninne Julia om jeg kunne lage design til henne. Jeg har brukt noen timer på dette designet, så jeg håper virkelig at hun kommer til å like det! (♥) Jeg ble ganske fornøyd selv... Men dere må vite at jeg har brukt grunnkodene til flinke Eirin! Designet ble ganske likt mitt, hihi... men jeg håper ikke at Julia synes det gjør noe. (♥) Dere må forresten besøke bloggen til Julia som dere finner HER. Hun har ikke satt inn designet helt ennå, siden jeg ikke har gitt henne kodene ennå... mohahahaha! (♥)

Hva synes du om designet?

  Postet: 20.01.2013
 • Klokken: 16:22
 • Kategori: Bloggdesign
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
1

Nytt design

Dette er det jeg har brukt lørdagskvelden på! Nemlig et nytt design! (♥) Det var ikke så veldig mye forskjell, men jeg tok i hvertfall vekk snøkoden, skiftet header og ordnet litt i sidemenyen. Det kan godt hende at jeg forandrer litt på det, men jeg ble fornøyd! Vi får se om jeg beholder denne en stund... (♥)

Hva synes du om det nye designet mitt?

  Postet: 19.01.2013
 • Klokken: 21:54
 • Kategori: Bloggdesign
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
1

Månen


Brrrrr, det var utrolig kaldt ute da jeg gikk ut og tok noen noen måne bilder. Jeg fikk ti frosne fingre når jeg kom inn igjen.... Heldigvis er det godt og varmt i stuen! (♥) Jeg holder på å redigere litt på designet mitt... gjerne gi tilbakemeldinger! (♥) Ha en goooood lørdagskveld, alle sammen! (♥)

Hva synes du om bildene?

  Postet: 19.01.2013
 • Klokken: 20:54
 • Kategori: Foto - Natur
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
1

Sun is up


I går hadde lillebroren min "vennegruppe", og vi grilte ved isen. (Lang lukkertid på bildet)

Vi sto masse på skøyter, både i går og i dag. Noen hadde laget spor til oss!

Over til noen bilder fra idag. Henna var grei mot meg og stilte opp som modell.

Solen kom frem i dag også! Noe av det beste jeg vet; kalde vinterdager med solskinn.


Henna orket ikke å bli tatt bilder av mer, så hun løp opp bakken...

Jeg synes faktisk at jeg har blitt litt bedre med selvportretter. De blir ikke så uklare lengre! (♥)

Jeg var litt med kaninen min, som ville være med på et bilde (egentlig ikke...). (♥)

I dag har jeg stått opp klokken 8, tatt bilder, sett på iPhone deksler, fått nye skøyter, vært på shopping med Ingvild, stått på skøyter og slappet av. (♥) Skikkelig deilig med lørdager!

Hva har du gjort på denne lørdagen?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 18-55 mm // Day 165,166/365

  Postet: 19.01.2013
 • Klokken: 18:47
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
1

Skjerpings på meg


Dette bildet var ganske rart... (Day 163)

(Day 164)

Jeg burde skjerpe meg når det gjelder bloggen min... Men nå har jeg lagt ut bildene for i går og i forgårs, så nå skal jeg prøve å få til noen hverdagsinnlegg! (♥) Nå skal jeg ut og ta bilder og stå på skøyter, siden isen på vannet er frosnet! (♥) Det er skikkelig gøy! (♥)

Hva synes du om bildene?

  Postet: 19.01.2013
 • Klokken: 11:40
 • Kategori: Foto - Diverse
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
1

365 days


(Day 155)

Dette bildet er inspirert av Julia! (Day 156)

(Day 157)

(Day 158)

(Day 162)

Jeg synes at bloggen min blir så rotete med dette 365 days greiene... men jeg har kommet så langt, og jeg lovte meg selv at jeg skulle fulføre det!

Hva synes du om bildene?

  Postet: 17.01.2013
 • Klokken: 17:33
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
1

Pull a faceDay 161

Hei! (♥) I dag har jeg vært en flink pike og øvd til naturfagsprøven vi skal ha i morgen. Jeg gruer meg... men gleder meg til det er overstått! (♥) Jeg har også tatt noen selvportretter ute i kulden. Jeg bestemte meg for å ligge meg ned på den kalde bakken, men så greide jeg ikke å reise meg igjen, pga. jeg var stiv i hele kroppen fra gym timen i går. Så det endte opp med 2352458346743 grimase bilder, haha! Helt kameraet var tom for strøm... buhu! Klarte å reise meg til slutt da... Det var dagens lille historie! (♥)

Hvordan har dagen din vært?
Liker du å lage grimaser?

  Postet: 15.01.2013
 • Klokken: 21:23
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
0

Touch the sun

Nå har jeg kommet hjem fra kajakktrening... slitsomt! Men nå skal jeg hive meg i dusjen, så... natta! (♥)

Går du på et slags trening?

  Postet: 14.01.2013
 • Klokken: 20:45
 • Kategori: Foto - Natur
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
1

Lighting owl


Day 160

Jippi! (♥) Skoledagen er over, og jeg hater alltid mandager. Trenger ikke å gå gjennom hvorfor jeg ikke liker mandager, for det har jeg gjort så mange ganger før! LOL! Helt siden klokken 3 har jeg gjort lekser - eller, jeg har jo vært litt på Instagram... (♥) Nå skal jeg begynne å øve til naturfagsprøven jeg skal ha på onsdag, rydde litt og så er det kajakktrening! Og så er det så mørkt her... gleder meg helt sykt til sommeren... eller våren... bare ca. en og en halv måned til våren! (♥)

Liker du mandager?
Gleder du deg til våren?

  Postet: 14.01.2013
 • Klokken: 17:47
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
2

Lysekloster

Over ser dere noen bilder fra dagens tur til Lysekloster (ruinene). Det var skikkelig fint der! (♥) Fint vær også! Bak Lysekloster er det en skog, og vi gikk på en liiiten tur der, men snudde, for alle ble så kalde. Det var morsomt og se det gamle kjøkkenet osv. i ruinene. Jeg tok ganske mange bilder, men jeg ble ikke så veldig fornøyd... og forresten, det er pappa som tok det nederste bildet. (♥) Selv om det var veldig gøy der, var det deilig å komme hjem til varmen! (♥) I kveld har jeg vasket litt på rommet mitt, og laget vafler til kveldsmat. Yummy! (♥)

Hva synes du om bildene?

  Postet: 13.01.2013
 • Klokken: 21:10
 • Kategori: Foto - Natur
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
0

Ut på tur, aldri sur

Nå har jeg nettopp kommet inn igjen fra en tur med familien (igjen!). Denne gangen kjørte vi til Lysekloster ruinene. Jeg har aldri vært der før (tror jeg?), så det var skikkelig koselig! Det var utrolig kaldt, men jeg overlevde denne gangen, hihi! Jeg tok noen bilder også... Har dere lyst å se?

  Postet: 13.01.2013
 • Klokken: 15:44
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
2

Som to dråper vann

God morgen! (♥) De siste to dagene har jeg vært avhengig av vann! Jeg tenker på vann, og at jeg er tørst hele tiden... rart. Spesielt om natten. Jeg fant i hvertfall ut at det var lurt å ta med meg en flaske med vann når jeg skulle legge meg, hihi! Dette var helt random, haha! (♥)

Er du avhengig av vann?

  Postet: 13.01.2013
 • Klokken: 12:01
 • Kategori: Annika
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
3

Solskinn


Day 158

Hei! Jeg har vært veldig dårlig på å blogge i det siste, og de siste innleggene har vært tidsinstilte innlegg, hehe... Men i dag var jeg og familien min på en liten tur, på et lite fjell i nærheten. Det var iiiiiiskaldt i dag, men det var sol! Wiii! Når jeg kom hjem var jeg i hvertfall lilla på føttene, siden de var så kalde, haha! Ellers har jeg bare vært hjemme og ryddet litt, og sett film. (♥)

Hva synes du om bildene?
Var det sol hos deg i dag?

  Postet: 12.01.2013
 • Klokken: 22:30
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
1

PARIS

Jeg har veeeldig mange bilder fra en uke siden...

Hva synes du om bildet?

  Postet: 11.01.2013
 • Klokken: 12:00
 • Kategori: Foto - Diverse
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
0

Katniss flette
Noen bilder jeg tok for en uke siden. Gir all æren til Jorna som ordnet håret mitt! (♥)

Hva synes du?

  Postet: 10.01.2013
 • Klokken: 13:00
 • Kategori: Foto - Portrett
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
0

Meeeeow

Siden jeg så at Julia skulle delta i en fotokonkuranse, tenkte jeg at det kunne jeg like godt gjøre, jeg også! Med bildet jeg tok av katten min, deltar jeg i LeKristine sitt fotokonkuranse der temaet er dyr. Man kan vinne et kamerasmykke! Jeg er litt sent ute, siden fristen er i dag, hehe...

  Postet: 09.01.2013
 • Klokken: 20:02
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
1

Fireworks #1


Her er noen av bildene jeg tok av fyrverkeriet på nyttårsaften! Jeg må si at jeg ble ganske fornøyd, siden dette er første gangen jeg har tatt slike bilder. Jeg har flere fyrverkeri bilder... Vil dere se mer?

  Postet: 09.01.2013
 • Klokken: 19:45
 • Kategori: Foto - Diverse
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
0

Catching up


Hei! Nå er det lenge siden jeg har blogget ordentlig, så nå kommer jeg med en oppsummering fra den siste uken!
På tirsdag 1. januar knuste vi pepperkakehuset, og den er allerde oppspist! (Day 147)

På onsdag tok jeg og Jorna bilder i ca. hele dag. Jeg tok 300-400 bilder den dagen, så dere får helt sikkert se! (Day 148)

På torsdag var det første skoledag. Vi hadde en helt vanlig dag, hehe. Etter skolen, før det ble mørkt, gikk jeg og lillesøsteren min ut og tok bilder. (Day 149)

På fredag var jeg alene hjemme i begynnelsen av kvelden. Jeg var på mobilen (Instagram) for det meste, men jeg ryddet også! (Day 150)

På lørdag gikk jeg på en liten tur ned til postkassen, og jeg hadde fått close-up filteret jeg vant i en TWS konkuranse! Tusen takk til dere i TWS! (♥) Etter det kjørte vi rundt hele byen på jakt etter en regnjakke til lillesøsteren min... (Day 151)

På søndag var vi på tur ved en gammel stavkirke. Det regnet litt, men jeg fikk tatt mange bilder, som dere skal få se snart! (Day 152)

På mandag var det en lang skoledag (har sikkert skrevet dette tusen ganger før...), vi hadde stryketrening i gymmen... og så var jeg på kajakk trening. (Day 153)

I dag når jeg våknet hadde jeg så sykt gangsperr i armene på grunn av gymmen i går... I tillegg var jeg evig trøtt, og når jeg sto opp fra sengen ble jeg veldig svimmel og besvimte... hehe! Jeg falt rett i bosset på rommet mitt... haha, men det gikk bra. Ellers har jeg vært på skolen, gjort lekser og det vanlige. (Day 154)

Hva har du gjort i dag?

  Postet: 08.01.2013
 • Klokken: 16:59
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
3

Mitt 2012


I januar "pusset" jeg opp rommet mitt, tegnet masse, var mye med kaninen min og tok ganske mange bilder! Jeg begynte også å lese blogger, for det meste mote blogger...

I februar begynte jeg å bli litt interessert i foto. Jeg bruke et lite digitalt kamera som jeg fikk til bursdagen min i 2010. I februar gikk jeg på tur med mamma og snakket om sommerplaner, spiste god desert, ble inspirert av DIY blogger, og tok bilder i parken.

I mars holdt meg og venninnen min på med neglelakk mønstre ganske mye, jeg var med en annen venninne på "hytten" hennes, og der tok vi VELDIG mange bilder, og jeg ble mer og mer opptatt av interiør.

I april var jeg hos besteforeldrene mine der det var masse snø, vi var på en gård der jeg ble "bestevenn" med en påskekylling, jeg hadde tenkt å male en av veggene på rommet mitt, og den måneden likte jeg veldig godt vintage ting.

I mai var klassen min med på "Opptur", vi gikk over 3 fjell..., og jeg tok veldig, veldig mange bilder. Det var da jeg begynte å ønske meg speilrefleks skikkelig mye.

I juni var jeg i skogen og tok bilder med Jorna, var med kaninen min i hagen vår nesten hver dag, og det ble sommerferie! I juni startet jeg også bloggen min, rett etter sommerferien startet.

I juli var vi på besøk hos besteforeldrene mine, var på gården og ble "forelsket" i kattunger. Vi hadde årets sommerferie i Frankrike, der det var ca. 40 grader!

I august ble endelig ønsket mitt oppfylt, og jeg kjøpte mitt første speilreflekskamera, Canon EOS 600D! Jeg begynte å redigere bildene mine på bloggen, og jeg tok bilder hver eneste dag. Jeg hadde bursdag, og hadde besøk av bestevennen min fra England.

I september fikk jeg sansen for cupcakes. Jeg prøvde meg frem med instillingene på kameraet, hadde photoshoot i skogen, og gikk på tur i familien på en fantastisk høstdag!

I oktober var jeg på den kjempe fine fotoutstillingen til Anette, tok bilder av Jorna og av solnedganger. På slutten av måneden var jeg på korpstur.

I november tok jeg bilder av månen, hadde arbeidsuke, og så verdens beste film; Twilight - Breaking Dawn Pt. 2! Jeg tok masse bilder med stativet mitt!

I desember fikk jeg endelig tatt noen ordentlige bilder av kaninen min. Jeg vant også en fotokonkurranse (♥♥♥♥♥), og tok bilder av fyrverkeri på nyttårsaften!
-----------

Jeg hadde et veldig fint år (men det kunne blitt bedre, haha...)! Jeg har mange nyttårsforsetter til det nye året, og jeg håper at det blir mye bedre! (♥) Jeg ønsker også dere et kjempe fint nyttår! (♥)

Hva synes du om dette innlegget?

  Postet: 07.01.2013
 • Klokken: 16:55
 • Kategori: Annika
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
0

Raindrops


Jeg kommer tilbake fra PC pausen min snart!

Hva synes du om bildene?

  Postet: 06.01.2013
 • Klokken: 15:50
 • Kategori: Foto - Natur
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
0

2013


Day 146

Jeg håper at alle har har en god start på nyåret! (♥)

Hva synes du om bildet?

  Postet: 04.01.2013
 • Klokken: 15:48
 • Kategori: Foto - Diverse
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
0

I see blues


Day 145

Dette bildet tok jeg på veien hjem på søndag.

Hva synes du?

  Postet: 02.01.2013
 • Klokken: 15:46
 • Kategori: Foto - Natur
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
1

Hello 2013!


Day 147

Jeg fikk mange vellykkede bilder av fyrverkeriet! Jeg har ganske fornøyd, siden det er første gangen jeg tar bilder av fyrverkeri med speilrefleks. (♥) Dere få vente med å se resten til PC pausen min er over! (♥)

Hva synes du?
Tok du bilder av fyrverkeriet i år?

  Postet: 01.01.2013
 • Klokken: 01:32
 • Kategori: Foto - Diverse
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits