0

2/12

Fem bra hendelser?
1. 80. års dagen til mormor.
2. Serie-maraton med Silje og Nora ♥
3. Å stå opp tidlig for å se på Arrow med Silje ♥
4. Valentinesdagen!
5. Jentekveld med pizza med Nora og Ida ♥

Beste film?
Har ikke husket å sett noen filmer denne måneden hmm... Så i hvertfall Forrest Gump for noen dager siden og den var bra!

Hvilke musikk har du hørt mest på?
Jeg lagde et innlegg med 4 sanger jeg hører mye på for tiden, men jeg har hørt mye på Charli XCX og Arrow soundtrack 

Hva har du sett på?
Arrow!!! Men det kommer vel ikke som en overraskelse, hehe. For to dager siden så jeg den siste episoden før en 3 ukers pause, ugghh. Hva skal jeg gjøre med livet mitt mens jeg venter på neste episode hæ?

Hvilke klær har du brukt mest?
Er ganske sikker på at det er RW joggebuksen min... hahah.

Hvor har du reist? 
Til besteforeldrene mine, og jobb-hytten til pappa.

Hva har du lært?
Masse rart, hihihihi.

Ditt beste kjøp?
Sinceriously genser ♥ 

Wuææ kan ikke tro at februar snart er over! Denne måneden har vært såå mye bedre enn forventet! Nå har det begynt å gå mot lysere tider, og jeg kunne ikke vært mer glad ♥ Jeg håper at mars blir enda bedre ♥

Hvordan har februar vært for deg?

1

I Want You To Know

I Want You To Know - Zedd ft. Selena Gomez

You're The One - Charli XCX

Broken Arrow - The Script

Light 'Em Up - Fall Out Boy

Jeg føler at det er skikkelig deilig med fri! Tror ikke jeg hadde orket enda en uke med skole uten pause. Nå er jeg i hvertfall på firmahytten og det er jo koselig. Det er ikke stort å gjøre på her, så jeg gleder meg til å dra hjem igjen, selv om jeg bare kom hit i går, hehe.

Ovenfor er noen sanger som jeg har hørt mye på i det siste! ♥ Jeg liker spesielt Broken Arrow, åhhh den er så perfekt ♥ Nå skal jeg egentlig bare slappe av (som om jeg ikke har gjort det i hele dag, ehehe). Jeg håper dere får en fin kveld! ♥

  Postet: 24.02.2015
 • Klokken: 20:11
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
2

Vinterferie

Nå har jeg endelig fått en pause fra skolen, for nå er det vinterferie! ♥ Jeg begynte ferien med Nora og Ida, og det var super koselig! Vi bestilte pizza og hadde en del morsomme samtaler mens vi hentet frem gamle minner ♥ I kveld var Nora hos meg og det var også fint! Hun dro for rundt en time siden, og nå skal jeg bare høre på musikk, ta meg noe kjapt å spise, og så legge meg. I morgen tar jeg bussen til jobbhytten til pappa, og blir der i noen dager. Resten av ferien er jeg sikker på hva jeg skal gjøre fordi de fleste vennene mine er vekkreist, men jeg finner mest sannsynlig på noe, ahaha.

Har dere vinterferie? 

  Postet: 22.02.2015
 • Klokken: 23:42
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
2

Valentine

(to smoothie innlegg på rad, #sorrynotsorry)

Hvis jeg kunne beskrive gårsdagen med ett ord, ville det vært fantastisk. Jeg dro bort til Silje i 3-tiden, og så dro vi med storesøsteren hennes til butikken for å handle inn mat til kvelden! I 6-tiden kom Nora bort, og det var da moroa begynte! ♥ Vi lagde hjerte-formet pizza mens vi hørte på musikk, og så tok vi det med oss det+sjokolade ned på kjellerstuen aka "kinosalen" til Silje ♥ For å si det sånn, så vi maaaange episoder av ♥Arrow♥ ahahha. Men det var superkoselig for det om! I dag måtte vi stå opp tidlig fordi Silje skulle på konkurranse med karaten. Klokken... halv åtte, yasss. Jeg og Nora gikk hjem først 2-3 timer etter at Silje hadde dratt, så det var jo greit 

Nå har jeg nettopp kommet hjem og vurderer å dra på joggetur fordi det er så fint vær ute! Men jeg har også et rotete rom som må ryddes, og en norsk artikkel som skal leveres inn i kveld. Jeg får satse på at jeg får tid til alt, wiii. Søndager pleier å være forferdelige for meg, men jeg håper at jeg klarer å endre det... snart.

Gjorde dere noe koselig i går kveld? 

  Postet: 15.02.2015
 • Klokken: 12:31
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
3

Arrow

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

God morgen dere! ♥ Åhh dette har vært en bra morgen hittil. Den begynte med at jeg sto opp ekstemt tidlig bare for å se den nye episoden av ♥Arrow♥ ehehe. Jeg tror den topper listen min av favorittserier ♥♥ Nå har jeg i hvertfall fått trent i cirka en time, så skal straks ut for å vaske kaninbur. Ikke så gøy, men det må gjøres! Uææ, glemte jeg å nevne at jeg har langhelg? Det er helt herlig å tenke på at jeg er ferdig med skole denne uken, bortsett fra at jeg må bruke litt av dagen på å øve til prøver vi skal ha neste uke.
Senere i dag skal jeg møte noen venner i byen for å dra på åpen dag på Amalie Skram vgs! Jeg har vært der før, men det var når de ikke var ferdig med å bygge, så gleder meg til å se hvordan det ser ut nå.

I morgen i 2-3 tiden, drar vi til besteforeldrene mine. Mormor har 80 års dag i helgen så det blir nok koselig å se dem igjen! Det blir litt kjipt å sitte i bilen da, men det overlever jeg 100% sikkert, ahaha. 

Image and video hosting by TinyPic

Hva skal dere i helgen? ♥ Er det noen andre som ser på Arrow?

  Postet: 05.02.2015
 • Klokken: 09:05
 • Kategori: Mat & Oppskrifter
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
2

1/12

Da var januar (endelig) over, som betyr en måned nærmere ♥vår♥. Januar har faktisk vært en ganske bra måned! Det startet med overnattingsbesøk av Julia på nyttårsaften, da vi hadde danseparty midt på natta ♥ I januar har jeg begynt å lage nye rutiner, stå opp tidlig slik at jeg får tid til å spise en god frokost + lage matpakke, trene, og være mer organisert! Ellers har jeg vært en del med venner, og hatt mange maraton-kvelder med Nora og Silje (flere skal det bli hihihi). Dette har vært en av de beste januarene hittil, wiiii, og håper det fortsetter sånn! ♥

Hvordan har deres januar vært?

2

01.02.2015

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Jeg har en elsk-hat-forhold til søndager. For en stund siden elsket jeg søndager, men nå er jeg ikke særlig glad i de, for å si det sånn! Ellers har denne uken egentlig vært ganske bra, men tanke på en del ting. Jeg fant ut at jeg måtte ha noe annet å fokusere på (en ting, og ikke en person - takket være en quote på tumblr ♥♥), og det har faktisk funket! Helt til i dag tidlig, der verdenen min raste sammen igjen.

Men nok negativitet! I går var en superbra dag ♥ Jeg tilbringte mesteparten av dagen min hos Silje, før jeg dro på årsfest med korpset, noe som var helt greit ♥ Etter det dro jeg tilbake til Silje og hadde en kjempe bra "jentekveld" med henne og Nora ♥ Vi spilte gamle playstation spill, og så på Arrow ♥ Jeg dro hjem halv 1, tror jeg, og da vurderte jeg faktisk å overnatte. Men det får vi ta en annen gang ♥ I dag hadde jeg egentlig tenkt til å lage 2014-oppsummering, men jeg tror jeg dropper det. 2014 er ikke et år jeg har lyst til å huske, tbh. Jeg får heller lage en januar-oppsummering, som har vært en helt grei måned (bedre enn forventet)! ♥

Jeg håper dere har hatt en kjempe fin helg! ♥

  Postet: 01.02.2015
 • Klokken: 15:53
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits