4

Borte bra, hjemme best...


Nå har jeg kommet hjem igjen. Det er litt trist, og jeg savner besteforeldrene mine allerede! Men heldigvis er det ikke så lenge til jeg ser dem igjen. (♥) Jeg har ikke så veldig mye å skrive i dag, etter nesten sju timer i bil. Jeg har egentlig ingen planer for i morgen, men jeg skal kanskje være med Silje... igjen, hihi! God natt søte lesere! (♥)

Hva har du gjort på i dag?
Er du hjemme?

// 234/365 days

  Postet: 31.03.2013
 • Klokken: 22:05
 • Kategori: Foto - Portrett
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
1

Påsken minNå er det lenge siden sist, føler jeg! På tirsdag dro vi en tur til den nærmeste "byen", om jeg skal kalle det det. Der gikk Silje og jeg litt rundt i klesbutikkene på jakt etter noe, hihi! Til slutt fant vi en bluse, en blå en som det bare var en igjen av. Men så fant vi også ut at det var en til, men i en annen farge, nemlig baige. Den likte jeg! Og i tillegg var den utrolig billig, for å være en bluse. Vi møtte opp med mamma og lillesøsteren min, og tok oss noe oss spise. Etter det gikk vi og tittet i butikkene i gågaten, og jeg fant blant annet et iPhone deksel! (♥) Hihi! Når vi kom hjem hadde mormor en deilig middag klar for oss. Yummy! (♥) På torsdag fikk vi påskeeggene våres! Mamma kom inn med den tidlig om morgenen, og jeg var i halvsøvne, så jeg merket det så vidt. Silje fortalte meg hva som skjedde og vi fikk selvfølgelig latterkrampe! (♥) LOL! I dag har jeg gruet meg veldig til i morgen, for da skal vi hjem... Det vil jeg ikke... hehehe. Men vi har lekt "bom for meg", "gi et lite vink" og litt sånt med de andre barna her. Silje, lillebroren min og jeg tok oss også en tur til skolen her. De hadde fått litt nye ting, nemlig! Og så ble vi invitert til en av naboene, som har bursdag i dag. Kake in my (♥)! Nå har jeg sett mangemaaange episoder av min nye favoritt serie (helt sykt til å være meg, som ikke er så veldig begeistret for tv...), og spist nesten alt som er igjen av påskeegget mitt. Resten skal jeg spare litt. (♥)

(På onsdag tok jeg jo noen selvportrett som dere snart skal få se, og på fredag var vi på gården, og jeg har mange bilder derfra!)

Jeg håper at alle dere har fått en kjempe fin påske (ferie)! (♥)

Hva har du gjort i påskeferien?
Hva synes du om bildene?
Er du interessert i å se bildene fra gården, og selvportrettene?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 233,235,237/365 days

  Postet: 31.03.2013
 • Klokken: 00:02
 • Kategori: 3 fine blogger
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
6

Selvportrett


Nå er det flere måneder siden jeg fikk stativet mitt, så da tok jeg meg tid til å finne selvportrettene mine, for å se utviklingen min. Bildet over var en av de første jeg tok med stativet! Wow...
Med bildet over vant jeg temafoto sin fotokonkurranse i julekalenderen deres i 2012! (♥)


Jeg fikk mange fine tilbakemeldinger på dette, og jeg ble altså sååå fornøyd! (♥)

På disse to, begynte jeg å bruke forskjellige innstillinger! Det var meningen å ha et lilla preg.

Og helt til slutt, en liten "teaser" på selvportrettene jeg tok i dag. Jeg gikk opp i skogen ovenfor besteforeldrene mine sitt hus. Det var utrolig kaldt, men verdt det, fordi jeg ble veldigveldig fornøyd! (♥)

Hva synes dere?
Synes dere at jeg har utviklet meg siden jeg fikk stativet mitt?
Vil dere se mer av de bildene jeg tok i dag?

  Postet: 27.03.2013
 • Klokken: 20:35
 • Kategori: Foto - Portrett
 • Kommentarer: 6
 • Copyright ©
2

Blogger jeg leser

Eirin - Anette - Julia - Elise - Thea - Maren - Lise - Aurora - Ane - Caroline - Clara - Helene - Hilde - Ingrid - Ingvild - Julia - Lea - Marte - Sofie - Weronika

Her har dere alle bloggene jeg leser! I hvertfall de jeg kommer på akkurat nå. (♥) Alle er kjempe fine, og jeg anbefaler deg å titte innom alle sammen! (♥)

Leser du noen av disse bloggene?

  Postet: 26.03.2013
 • Klokken: 12:10
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
0

250313


Dette bildet ble tatt ut av bilvinduet, i fart. Veiene var så fine, så bare etter seks timer var vi fremme (det pleier å ta åtte timer)!

Jeg liker veldig godt måten mormor har pyntet vinduskarmene på. (♥)

Jeg våknet av at solen skinte rett i ansiktet mitt (vi hadde glemt å dra for gardinene). Men sol var det i hvertfall. Vi tok på oss treningsklær for og så gå ut å jogge litt!

Etter en tidlig middag gikk vi hele veien til butikkene.

Når vi kom hjem, senere, var det vafler på bordet! Mormor lager de beste vaflene. (♥)

Nå har vi nettopp kommet inn fra å leke ute med vennene våre her. Først var Silje og jeg i skogen, noe som var gøy (og litt skummelt, det var mørkt)! Så leke vi "bom for meg" med de andre.

Det er kjekt å vite at vi skal være her i en uke, for vi hadde det så gøy (og ikke minst, vi fikk gjort masse) her. (♥) Det kommer til å bli mest blogging på kveldene, siden jeg har så mye annet å gjøre når det er lyst, hihi! Jeg ønsker dere alle sammen en kjempe fin påske videre. (♥)

Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort på i dag?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 231,232/365 days

  Postet: 25.03.2013
 • Klokken: 22:36
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
0

Brukt symaskin for første gang på hundre år


Hallo! I dag har jeg hatt en ganske travel dag, for å si det sånn. For det første hadde jeg glemt å slå av alarmen min, så jeg våknet klokken 7 med tanke på at det skole. Jeg skjønte først at det var lørdag når jeg åpnet gardinene mine til solen som tittet frem bak fjellet. Jeg gjorde litt forskjellig, før jeg spiste frokost og deretter begynte på å rydde rommet. (♥) Så kom Silje bort, og så var jeg med henne å gå på en fin tur med hunden hun passer. Senere dro vi til butikken og kikket litt. Og så vet dere hva? Jeg lånte symaskinen til mamma, for å sy en sløyfe! Jeg har blitt så inspirert av Lise for tiden, at jeg måtte bare prøve å lage sløyfene hennes. Det var ikke så veldig lett, siden jeg ikke har sydd siden... ja, sjette klasse (ikke hundre år siden, ehe). Men jeg fikk det til, til slutt, og resultatet ser dere ovenfor. Hva synes dere? Jeg hoppet i hvertfall glad og fornøyd opp til Silje igjen. Vi trente litt, og planlagte noen ting vi skal gjøre på, på den laaaange bilturen i morgen (ja, jeg skal med BIL allikevel... og vi skal dra i morgen). Tingene vi skal gjøre er så gøye at jeg gleder meg litt! Vi skal til og med sitte heeeelt bakerst (syv seters bil!). (♥) God natt søte lesere!

Hva har du gjort på i dag?
Hva synes du om sløyfen?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 230/365 days

  Postet: 23.03.2013
 • Klokken: 23:36
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
2

"As every cat owner knows, nobody owns a cat"Hihihi, jeg dør av det siste bildet av Henna! (♥) Og overskriften er bare sååå sant! Hihi, endelig er det ferie! Og TGIF! (♥) I dag har jeg hatt en fin dag på skolen, spesielt i friminuttene. Jeg har også endelig fått klippet gardinene mine kortere... Jeg skal også lage litt forskjellig denne helgen... (♥) På mandag reiser Silje og jeg med båt til besteforeldrene mine. Jeg gleder meg sånn! Vi har planlagt alt vi skal gjøre, i ca. en uke nå. Men ellers kan jeg bare slappe av denne helgen, hihi! Tviler på at det blir mye blogging, men det får vi se på. Jeg skal i hvertfall lage noen tidinnstilte innlegg, i tilfelle...

Hva synes du om bildene?
Hva skal du gjøre på i ferien?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 229/365 days

  Postet: 22.03.2013
 • Klokken: 19:08
 • Kategori: Foto - Dyr
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
1

Sol i hjertet


Hei! Nå har jeg endelig fått den siste prøven overstått! Den siste før ferien! Wii! (♥) I dag har jeg hatt Mat & Helse på skolen, og vi skulle forberede oss til "kokkekampen". Vår gruppe skal lage "sinte kjøttboller med rask tomatsaus" og "ananasskum", hihi! Selvfølgelig er det meg som skal lage ananasskummen. Yummy! (♥) Ellers har jeg jeg slappet av for det meste, for i dag hadde jeg ingen lekser å gjøre. Jeg har ryddet rommet, og lest blogger. (♥) Nå skal jeg forsette å rydde rommet, siden det er så rotete... hihi!

Hva har du gjort på i dag?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 226,228/365 days

  Postet: 21.03.2013
 • Klokken: 17:23
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
4

J U M P

Hva synes du om bildet?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 225/365 days

  Postet: 19.03.2013
 • Klokken: 22:40
 • Kategori: Foto - Diverse
 • Kommentarer: 4
 • Copyright ©
5

3 fine blogger #2

Nå er det blitt en stund siden sist jeg anbefalte noen blogger... Så nå kommer det enda flere!


Den første bloggen er Lise sin blogg. Jeg må bare si at jeg elsker denne bloggen! Lise tar så utrolig fine og inspirerende bilder. Hun er også veldig flink til å lage ting, og er nemlig veldig kreativ. For en liten stund siden la hun ut noen bilder av rommet hennes. Jeg anbefaler deg veldig å ta en titt på hennes utrolig fine blogg.

Den andre bloggen er Anette sin blogg. Jeg har lest Anette sin blogg ganske lenge, og den blir bare bedre og bedre for hver dag som går! Hun tar nydelige bilder, og de er ofte veldig sterke. Hun har også en søøøt katt som heter Cindy/Felix. Hun er en super hyggelig jente, og jeg anbefaler deg å gå innom denne bloggen om du mangler inspirasjon (og i alle andre tilfeller).

Den siste bloggen er Aurora sin blogg. Aurora tar kjempe fine bilder, hun er flink til å redigere, og hun har også en stor tegne talent! Hun virker som en veldig hyggelig jente, og hun har også en veldig fin stil! Jeg anbefaler dere også å se på bloggen hennes, for jeg vedder på at du kommer til å bli en fast leser!

Leser du noen av disse bloggene?

  Postet: 17.03.2013
 • Klokken: 20:36
 • Kategori: 3 fine blogger
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
1

With a blue rose


Korpseminaret var ganske gøy! Spesielt bowling på slutten, selv om jeg tapte, hihi! Når jeg kom hjem var det jo veldig koselig å spise taco og godteri etter en lang dag. I går kveld ble mamma ferdig med pannebåndet hun holdt på å strikke til meg! Jeg elsker den!

Nå har jeg nettopp gjort litt lekser, og jeg skal rydde litt på rommet, før jeg går bort til en venninne.

Hva skal du i dag?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 222,223/365 days

  Postet: 17.03.2013
 • Klokken: 11:37
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
2

Vår og høst
Når jeg ser på disse bildene, ser det ikke ut som det er vår, men høst. Fargene er så oransje- og grønnaktige. Litt brunt også.

Jeg må straks gå, fordi jeg skal nemlig på seminar med korpset. Vi skal spille til cirka klokken fem, også skal vi på bowling. Wii! (♥) Jeg kommer hjem cirka klokken 7, hvis alt går etter planen...

Hva synes du om bildene?
Hva skal du gjøre på i dag?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 220,221/365 days

  Postet: 16.03.2013
 • Klokken: 12:22
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
1

Nytt design + ny start

Endelig har jeg fått meg et VÅRdesign som jeg er fornøyd med! Det kan godt hende at det kommer noen forandringer, men vi får se. Hittil er jeg i hvertfall fornøyd. Og nå som jeg har et nytt og fint vårdesign, kan jeg begynne en ny start. Jeg har gjort det en gang før, men den nye starten ble desverre mislykket...

Tusen takk til alle de søte leserne mine! Jeg ble så glad når jeg fikk 9 kommentarer på det forrige innlegget mitt. Tusen, tusen takk! (♥)

Hva synes du om vårdesignet?

  Postet: 16.03.2013
 • Klokken: 11:22
 • Kategori: Bloggdesign
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
9

BilderDagene har gått fort... De har vært fulle med lekser, og rapporter. I morgen er det ski dag med klassen, og så er det rett hjem for å gjøre det siste lille med rapporten som skal leveres på fredag. Så snakkes vi!

Hva synes du om bildene?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 217,218,219/365 days

  Postet: 13.03.2013
 • Klokken: 19:00
 • Kategori: Foto - Diverse
 • Kommentarer: 9
 • Copyright ©
0

Sunday
I går var jeg hos Ingvild, og vi tok noen bilder. De beste var de over! Vi var for det meste inne med hver sin PC og jobbet med K&H rapporten. I fire timer... Vi fikk i hvert fall skrevet ganske mye! Vi tok noen pauser innimellom. Jeg kom hjem cirka klokken fem, og da var det rett på å skrive på rapporten! Hihi.

Hva synes du om bildene?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 216/365 days

  Postet: 11.03.2013
 • Klokken: 16:00
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
1

Vårtegn


I går før det ble mørkt gikk jeg ut for å ta bilder, da jeg så disse søte små blomstrene! Jeg ble så glad og tenkte "Nå er det virkelig vår!". Gresset begynner å bli grønt igjen, det er ikke så grusomt kaldt ute lengre, snøen er bortevekk, og solen skinner! Bortsett fra da jeg tok bildet (bildet av kaninen min er fra fredag), sto jeg på slalom med Ingvild. Det var utrolig gøy, og det var fint vær med blå himmel! I begynnelsen var jeg bare verdens treigeste, men etter hvert ble det bedre. Jeg var litt sliten etterpå, siden jeg sto opp klokken halv åtte for å så dra klokken halv ni. Vi kom hjem igjen i fem tida, og da overnattet jeg hos Ingvild. Det var veldig koselig! Nå er jeg hjemme igjen, og har nettopp spist en av mamma sine utrolig gode muffins. Jeg skal nå lage noen tidsinnstilte innlegg, fordi jeg kommer til å ha en travell uke fremover, med K&H rapport innlevering og greier.

Hva synes du om bildene?
Har våren kommet hos deg?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 215/365 days

  Postet: 10.03.2013
 • Klokken: 19:41
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
3

Oh, happy day!

I dag er det nemlig kvinnedagen og mamma sin bursdag! Gratulerer med dagen, mamma! (♥) Nå er det helg, og solen skinner som bare det! Nå har det blitt skikkelig vår! Jeg sitter inne akkurat nå, fyfy, men jeg skal straks ut for å være med kaninen min i hagen. Jeg har hatt en liten bloggpause, og har ikke blogget skikkelig på en uke. Jeg skal heller ikke legge ut 365 days bildene jeg har tatt, fordi de ble veldig stygt tatt, og stygt redigert... så jeg vil ikke ødelegge bloggen min ved å legge de ut, hihi! Jeg skal også lage nytt design, for det jeg har nå, gir meg null inspirasjon til å ta bilder og å blogge. Men nå må jeg gå... solen kaller! (♥)

Er det sol hos deg?

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 214/365 days 

  Postet: 08.03.2013
 • Klokken: 16:31
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
3

Glemte bilder


Jeg savner sommeren! (¢¾)

Hva synes du om bildene?

  Postet: 06.03.2013
 • Klokken: 22:08
 • Kategori: Foto - Natur
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
3

Prosjekt XGod kveld! (♥) I dag har jeg vært hjemme i heeeele dag... det har vært en ganske lang dag synes jeg... jeg har også jobbet ganske mye med K&H rapporten. Kjedeliiiig! Hihi, men over til det nederste bildet. Elise Amanda har startet et prosjekt som heter Prosjekt X som går ut på å tegne en X på hånden din. Siden jeg er ganske så dårlig på å forklare, har jeg bare kopiert det Elise har skrevet på sin blogg:

"Jeg fortalte istad at jeg kom på en idé igår og dere som følger meg på twitter har allerede hørt om det. Prosjekt X har jeg valgt å kalle det, av den grunn at en X er en ganske nøytral ting og det dermed ikke står skrevet i panna de hva den står for. Prosjekt X går ut på at så lenge du har en X tegnet på hånden din får du ikke lov til å kaste opp mat, det gjelder både om du har spist litt, spist normalt eller spist for mye: det er ikke lov uansett. Det er lov til å vaske bort X`en, så lenge du holder deg når du har X`en tegnet på. Du kan jo selv velge om du vil ha en stor X slik som jeg har (da er det lettere å bli minnet på det) eller om du vil ha en litt mere diskré X, kanskje til og med en inne i hånda di. Du velger selv. Prosjekt X er en oppfordring til alle som sliter med en SF der oppkast er inkludert, en oppfordring til alle dere som kjemper for å bli friskere.

Det er også lov til å tegne en X med et hjerte ved siden av hvis du ønsker å vise din støtte og hvis dere vil kan dere sende bilde av X`ene deres til meg på mail(summer@live.no), så kan jeg etterhvert lage en bildecollage med de."

Jeg har tegnet en X på hånden min, med et hjerte ved siden av, siden jeg ikke har noen form for en SF. (♥)
Dere kan lese mer på Elise sin blogg ved å klikke HER!

Bildene er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 208/365 days

  Postet: 02.03.2013
 • Klokken: 20:22
 • Kategori: Hjerte
 • Kommentarer: 3
 • Copyright ©
7

Spørsmålsrunde

Hei! Ingvild og jeg har tenkt å ha en spørsmålsrunde sammen! Altså, dere kan spørre om ting om meg, og så skal Ingvild svare på de. (♥)

Jeg håper at dere kommer med mange spørsmål! (♥) (Og forresten... vi skal svare på video!)

  Postet: 02.03.2013
 • Klokken: 15:10
 • Kategori: Annika
 • Kommentarer: 7
 • Copyright ©
5

Månedens bilde

Jeg er litt sent ute med månedens bilde denne måneden... Men jeg håper at dere vil delta allikevel! (♥)

  Postet: 02.03.2013
 • Klokken: 12:56
 • Kategori: Blogg
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
2

Pusekatt

Akkurat nå sitter jeg på kontoret og jobber med en Kunst & Håndverk rapport som skal leveres inn om mindre enn to uker! Jeg har nettopp begynt... I dag har jeg vært på Lagunen med Ingvild, igjen. Jeg kjøpte ingenting, bortsett fra en ismokka, det jeg kjøpte i går. NAM! (♥) Ellers har jeg bare vært hjemme. Vært på dataen min. Malt et mesterverk. Og litt sånt. (♥) Men nå må jeg forsette med rapporten... kjipt og holde på med det i ferien ja...

Hva har du gjort i dag?

Bildet er tatt av meg med Canon EOS 600D + 50mm // 207/365 days

  Postet: 01.03.2013
 • Klokken: 22:10
 • Kategori: Foto - Dyr
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
1

Spring birds

I dag lagde jeg noe i Photoshop med brushes... (♥) Det var gøy, hihi! Det er også første gangen jeg har gjort det, og jeg synes det ble litt søtt! (♥) Akkurat nå snakker jeg med Ingvild på facetime, mens vi ser på en film som hun har laget, men alle filmene vi har filmet sammen... utrolig morsomt! Vil dere se? Vi tar vekk det aller pinligste da... hehehe. (♥)

Hva synes du om bildet jeg lagde?
Vil dere se filmen?

  Postet: 01.03.2013
 • Klokken: 20:57
 • Kategori: Tegninger
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
1

Springtime

bilde fra august 2012

Endelig vår! (♥)

Hva synes du om bildet?

  Postet: 01.03.2013
 • Klokken: 12:58
 • Kategori: Foto - Natur
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits