2

Fine dager
Åh, nå var det en stund siden sist... Den siste uken har jeg hatt vitnemålsutdeling, som forresten gikk helt greit. Var utrolig trist å ta farvel med klassen min og lærerne mine...

På fredag morgen var jeg hos tannlegen og strammet strengen. Tennene mine er helt rette nå, og jeg skal mest sannsynlig ta strengen av i september (!!) (♥) Senere var jeg på en koselig tur til en cafe med søsteren min, broren min og mamma. Det er en tradisjon at vi gjør det hvert år på siste skole dag (ikke siste skoledag for meg i år). Etter det ble jeg litt stresset siden jeg måtte rekke en ferge til Austevoll! Vennene mine og jeg var nemlig på en kjempe fin hytte på Austevoll i helgen. (♥) Der hadde vi ingen tilgang til internett, noe som faktisk var ganske bra. (♥) På den måten kunne vi heller ha en skikkelig avslutning for gjengen vår, i stedet for å ha mobilen klistret til hånden. Jeg hadde det utrolig hyggelig i hvert fall. (♥) Vi grillet, sto på pennyboard midt på natta, og sang så høyt vi kunne til Let it Go av Demi Lovato, hihi. (♥)

På mandag tok vi bussen og fergen hjem, og jeg feiret St. Hans aftenen med Ingvild, før jeg tok fergen til jobbhytten til firmaet til pappa. (♥) Her har det vært utroooolig fint vær! (♥) I dag har jeg egentlig bare slappet av, farget håret, og kjøpt frukt på butikken. (♥) I morgen tidlig skal jeg hjem igjen for å ta farvel med en god venn som skal flytte. :( Det blir nok trist, men jeg får forhåpentligvis se henne om noen år igjen, hihi. (♥) På torsdag kveld skal jeg tilbake hit, og være her til lørdag. (♥) Sommerferien har startet for fult, og jeg gleder meg utrolig mye til alt som skal skje denne sommeren, wiiiiii! (♥)

Hvordan har dere det?

  Postet: 25.06.2014
 • Klokken: 00:20
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
0

Klassetur til VossNå har jeg endelig fått redigert noen av bildene fra klasseturen jeg var på for litt over en uke siden. Vi tok toget til Voss på mandag ettermiddag. Det vi gjorde den dagen var å sette opp teltene, kjøpe slush på bensinstasjonen, gå på en fin liten tur, og slappe av på campingplassen. (♥) Og jeg kan ikke akkurat si at det ble mye søvn den første natten, ahaha. (♥)

På tirsdag var alle skikkelig trøtte, de fleste i hvertfall. Vi fikk først noen timer for å gjøre hva vi ville, og klokken 2 besøkte vi Voss folkemuseum, der vi gikk litt rundt og deretter spiste den beste lunsjen noen sinne. (♥) Jeg og noen av vennene mine gikk inn i hovedbygningen og tok bilder og tullet oss. Senere var vi på kino og så Maleficent, noe som var veldig hyggelig. (♥) Oooog så grillet vi!

På onsdag skulle vi ta toget tilbake, men før det gikk vi litt rundt i sentrum, og så når vi skulle ta ned teltene, begynte det å pøsregne... Men det gikk fint til slutt, og jeg fikk kjøpe meg en svæææær baguette til veien hjem, yayyy. (♥)

Hadde det kjeempe gøy og savner det og klassen allerede. :(

  Postet: 19.06.2014
 • Klokken: 21:43
 • Kategori: Foto - Reiser
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
2

Nattevandring
På skolen min har det vært tradisjon at 10. klassingene skal gå over Vidden om natten! Vi begynte å gå klokken 11 om kvelden, og var ferdige cirka halv 7 om morgenen. Jeg "tåler" egentlig ikke å døgne, så var litt spent på hvordan det skulle gå (pleier å bli syk dagen etter). Men synes selve turen gikk bra, selv om vi brukte ganske lang tid, og det blåste en del. Klokken 4 satt vi og ventet (aka sov) på soloppgangen. Soloppgangen var i grunnen ikke noe spesiell, så jeg tror ikke jeg tok noen særlig gode bilder av den. Bildene over er fra solnedgangen.

Jeg ble med Ingvild hjem, for vi hadde nemlig planlagt å sove på trampolinen rett etter turen. Jeg sov i 3 timer før jeg måtte hjem. Nå er jeg egentlig ganske trøtt, men våger ikke å sove fordi da blir døgnrytmen min verre enn den allerede er.

I kveld skal jeg i bursdag til Ayah, og gleder meg veldig! (♥) Etter det skal Ingvild og jeg sove på trampolinen til i morgen. Vi har en tradisjon at siste skoleuken skal vi sove på trampolinen, noe jeg synes vi har vært flinke å holde på. (♥) I morgen er det vitnemålsutdeling, men først må vi stikke innom skolen for å gjøre alt klart. Etter vitnemålsutdelingen skal vi ha en avslutning som jeg egentlig gruer meg til :( Det blir trist å si hade til klassen min og lærerne mine...

Hva synes dere om bildene?
Om du bor i Bergen, har du gått Vidden?

  Postet: 17.06.2014
 • Klokken: 14:48
 • Kategori: Foto - Portrett
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
2

Cupcake powerFra lørdag til i dag har jeg overnattet hos Julia. (♥) Det har vært kjempe hyggelig! Jeg er fremdeles hos henne, men hun dro på dansetrening (?) for en time siden. Siden foreldrene mine er gode venner med foreldrene hennes, er vi her fortsatt.

Jeg kom hit i 2-tiden i går, og da lagde vi cupcakes, tok bilder og var på butikken. På kvelden så vi Frozen (som er seriøst verdens søteste film), og etterpå hørte vi på musikk og redigerte bilder på rommet til Julia. Jeg sverger på at Julia har et av de fineste rommene jeg noen gang har sett, hahah. (♥)

I dag sto vi opp ganske sent (noe som var litt rart siden vi begge er morgenfugler, haaha), og lagde smoothie, som vi drakk mens vi tegnet (barndomsminnerrrr). (♥) Så tok vi bilder, og ventet på at familien min skulle komme slik at vi kunne grille. (♥)

Nå skal vi vel snart hjem, men skulle ønske vi kunne bli her til klokken 9, for da kommer Julia tilbake... Det er jo bare 2 skoledager igjen allikevel, og omggg jeg gleder meg sånn! (♥)

Har dere hatt en fin helg?

  Postet: 15.06.2014
 • Klokken: 19:58
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
5

late sunset


To av bildene vi tok i går kveld... (♥) Rundt klokken 9 bestemte vi for å ta bilder i solnedgangen, men den rakk vi akkurat ikke... Det ble noen fine bilder allikevel da. (♥)

Julia ble hentet i 1-2 tiden i dag, og siden da har jeg egentlig ikke gjort noe stort. Jeg skal straks begynne å pakke til i morgen, hihi. (♥)

Jeg håper dere har hatt en fin dag!

  Postet: 08.06.2014
 • Klokken: 18:50
 • Kategori: Foto - Diverse
 • Kommentarer: 5
 • Copyright ©
2

07062014I dag fikk jeg besøk av Julia, noe som har vært veldig hyggelig. (♥) Hun skal overnatte her til i morgen, wii! For det meste har vi vært i "fotoskogen", som nå har utvidet seg til "fotoskogen, fotostien og fotoengen" hahah. (♥) Ellers har vi spist pizza, sett litt på film, snakket, bakt, og redigert bilder. Vi hadde egentlig tenk til mye mer, men så var vi så lenge og tok bilder, ahahah. (♥)

I morgen skal vi mest sannsynlig ta flere bilder, og så snart Julia har dratt hjem, må jeg nok begynne å pakke. På mandag skal jeg nemlig på klassetur! Vi skal på camping på Voss, hahah, og må helt ærlig innrømme at noe av det jeg gleder meg mest til er å ta toget. (♥) Vi skal være der til onsdag, og så på skolen på torsdag og fredag (eller så kan det godt hende vi får fri). (♥)

Jeg håper dere også har hatt en kjempe fin helg hittil! (♥)

Hva synes dere om bildene?

  Postet: 08.06.2014
 • Klokken: 00:19
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
0

now's all we got


I dag prøvde jeg meg på noe nytt, altså free lensing (?). Jeg leste om det på en eller annen blogg for noen år siden, men jeg kunne ikke gjøre det fordi jeg brukte digital kamera på den tiden, hahah. ^^ Men husket plutselig på det i dag, og bestemte meg for å prøve. (♥) Dette er aller første gangen, så ikke mobb, haha.

Ellers hadde jeg muntlig eksamen i matte i dag, noe som gikk ekstremt dårlig siden matte er mitt svakeste fag... Men er glad for å ha fått det overstått da. (♥) For nå har jeg nesten sommerferie! Det vi har igjen er å levere inn bøker, rydde klasserommet, klassetur, idrettsdag og vitnemålsutdeling igjen. Så da er det egentlig ganske chill i to uker fremover. (♥)

Har du hatt eksamen i år? I så fall, hva kom du opp i?
Hva synes dere om bildene?

  Postet: 04.06.2014
 • Klokken: 22:55
 • Kategori: Foto - Natur
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
0

Mai oppsummering

Fem bra hendelser?
1. Måneden startet med at jeg fikk besøk av Julia, og det var det beste denne måneden. (♥)
2. Hytten med Julia nr. 2. (♥)
3. At det har vært utrooolig fint vær nesten hele måneden.
4. Kjørte båt med Ingvild.
5. 17. mai!

Beste film?
Jeg tror ikke jeg har sett noen filmer denne måneden, bortsett fra halve Frozen hihi.

Hvilke musikk har du hørt mest på?
Human - Cher Lloyd // Problem - Ariana Grande // Really Don't Care - Demi Lovato // Give your heart a break - Demi Lovato // Fancy - Iggy Azalea (♥)

Hva har du sett på?
Arrow (♥) Har endelig klart å ta igjen på den serien. (♥)

Hvilke klær har du brukt mest?
Må være den nye shortsen min, og Westhill Redbird joggebuksen min. (♥)

Hvor har du reist?
Jobbhytten til pappa, med Julia. (♥)

Hva har du lært?
Ingenting, men samtidig masse. Mye innenfor foto i hvertfall (takket være Julia hehehe). (♥)

Ditt beste kjøp?
Joggebukse og bikini. (♥)

 

Nå gleder jeg meg bare masse til denne måneden, som forhåpentligvis blir kjempe bra! (♥)

Hvordan har din måned vært?

0

Sommer design!

Hurra! Endelig nytt (sommer) design! (♥) Valgte å gå for pastell-farger denne gangen, hihi. (♥) Kommer kanskje til å skifte ut noen ting etter hvert, men vi får vel se!

Hva synes du?

  Postet: 01.06.2014
 • Klokken: 23:00
 • Kategori: Bloggdesign
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
1

Voss
I går kjørte vi helt til Voss for å hente pappa som syklet Bergen-Voss i år. Det var utrolig fint vær (har vært uvanlig fint vær de siste ukene). (♥) Der spiste vi, ventet på at pappa skulle komme i mål, og ta bilder. Mamma og jeg sjekket også det stedet der jeg skal på klassetur om en uke. Gleder meg! (♥)

De kommende tre dagene kommer jeg mest sannsynlig til å være ganske stresset, for jeg kommer nemlig opp i muntlig eksamen i morgen! (Grunnen til at jeg ikke har blogget på en stund er pga. eksamen.) Gleder meg veldig til å være ferdig med det på onsdag, for da har jeg nesten sommerferie! (♥)

Ps. Det kommer to innlegg til i kveld hehehehohohohhihihi (♥)

Når tid får dere sommerferie?

  Postet: 01.06.2014
 • Klokken: 22:15
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits