2

28.09.2014


Det er ikke så mye som har skjedd siden sist gang. Jeg nevnte i hvertfall at jeg hadde tenkt til å begynne på korpset igjen, så jeg var på øvingen deres på onsdag! Det virka litt gøy, ahah (♥) Så skal jeg også på kajakk trening i morgen! Så det blir spennende.

Ellers har skolen vært helt greit, og på fredag kveld var jeg med klassen på forskningsdag i byen. Men så kom bussen min 20 min sent, slik at jeg ikke rakk å møte de andre før vi skulle til Studentsenteret + jeg gikk meg vill og det begynte å hagle. Jeg kom meg frem til slutt da, men var helt gjennomvåt, oops. Men bortsett fra at jeg hadde dammer i skoene hele kvelden, var det helt greit. Vi skulle bare gå litt rundt og se på forskjellige forsøk, og av og til skulle det være foredrag. Det positive var at vi fikk gratis mat, da! (♥)

Hver dag i denne uken har det regnet, men det er jo ikke overraskende. Det er i hvertfall sykt høstete ute, wiii (♥) Nå er det bare en uke igjen av skole før høstferie! På fredag kommer Julia og jeg gleder meg såå mye! (♥)

Hva har dere gjort på i det siste? (♥)

  Postet: 28.09.2014
 • Klokken: 11:53
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 2
 • Copyright ©
1

It´s starting to look a lot like Autumn


I dag hadde jeg egentig planlagt å gjøre en del, men endte opp med å hjelpe skolekorpset med noe. Det er rundt et halvt år siden jeg "slutta", så vurderer faktisk å begynne igjen! (♥) Eller i hvertfall begynne å spille mer på fløyten min hjemme. Jeg fikk jo tross alt min egen tverfløyte til konfirmasjonen, så jeg burde vel spille på den mer, eheheh. Ellers har jeg vel egentlig ikke gjort noe (fy skam), bortsett fra å ta noen nye bilder! I morgen begynner vi 09:15, pga avspasering i naturfagstimen (♥) Og så blir det jo deilig med langhelg, wiii!

Forresten, jeg føler at jeg blogger utrolig dårlig - at jeg blogger om det samme hele tiden. Så værsåsnill, kommenter hva dere synes vil gjøre bloggen min litt mer interessant, hihi (♥)

Har dere noen forslag?

  Postet: 10.09.2014
 • Klokken: 22:15
 • Kategori: Foto - Diverse
 • Kommentarer: 1
 • Copyright ©
0

9. september

Sist gang jeg blogget, fikk jeg plutselig massevis av blogginspirasjon, men tenkte at jeg kom til å blogge mye, men så skjedde det ikke allikvel haha. Vet ikke helt hva som skjedde, jeg. Men nå har vi i hvertfall fått en del lekser/prøver/innleveringer så det kommer nok ikke til å være så mye blogging fremover, men skal prøve å blogge så mye som mulig i helgene, wiii! (♥) Og så har vi jo fri på fredag (vi har fri hver 5. fredag), så det er jo en opptur, ahaha. (♥) Jeg har forresten tenkt å begynne på kajakk igjen (føler at alt var så mye bedre og mindre stressende når jeg gikk på noe), hvis ikke jeg finner noe annet å begynne på, hihi. Men nå må jeg (dessverre) fortsette på en geografi lekse, såå vi blogges! (♥)

Får dere mye lekser?
Har dere noe forslag til noe jeg kan begynne på? (haha) 

  Postet: 09.09.2014
 • Klokken: 21:40
 • Kategori: Hverdag
 • Kommentarer: 0
 • Copyright ©
Jeg er en 17 år gammel jente som går på dyrelinjen. Jeg er glad i fotografi, og legger ut bildene jeg tar på denne bloggen. ♥

DESIGN

Grunnkoder: Eirin Halland. Resten er laget av Annika.

hits